prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Evo mene :D :D
Je bla prva stvar, ki sem jo nrdila, ko sm pršla domov, ta da sem se vam še tukej pridružla :D Se je sigurno splačalo pridet, že zaradi finega čokoladnega peciva in kostanja n konci hihi :D :D
Dopadlo se mi je itak use, tko d se sigurno vidimo naslednji torek! :clap:

...Če še vedno velja, da mi pride David odpisat izpit seveda :lol: :lol:
Sindis napisal/-a:Evo mene :D :D
Je bla prva stvar, ki sem jo nrdila, ko sm pršla domov, ta da sem se vam še tukej pridružla :D Se je sigurno splačalo pridet, že zaradi finega čokoladnega peciva in kostanja n konci hihi :D :D

Hvala za družbo tebi in Ero -tu, nam je prov močno letel... :clap:
hmmmm K-Rožnik da te kap!...hehe :D
Mislm, da včeri mimoidočim tekačem res ni blo čist jasen kaj se kadi in predvsem diši na naši AnaLizi :shock: ...Jožko nas je res presenetil in ni lepšega kot, da odtečeš en krogec potem te pa pričaka sveže pečen kostanj! :clap: ...Jožko pa še kdaj hehehe :lol:
Čeprav drug teden verjetn ne bo nič, ker se mora Jožko menda tud mal prpravt za LJ maraton :lol:
Cormin biskvit pa za sladico hmmmm, res nam je hudo :D ...Cormi tnx! :clap:
Sindis "Welcome to the club!" :wink: ...p.s. Avi bi šel ziher pisat ampak ima ob torkih K-Rožnik haha :--

Super smo se imel in sigurno ne bo naslednji K-Rožnik nič drugačen zato...see ya :wink:

p.s.
aja še to...uf "letel" ja pa k pr norcih :shock: ...še zdej zadihan :D ...Avi tnx :wink:
Sindis...še en virualen welcome na TF-ju... :lol: :lol: ...Tista ponudba z izpitom ni švoh, bi malo podoživel študentska leta...ampak žal ga ni čez K-Rožnik... :lol: :lol:

muc napisal/-a:p.s.
aja še to...uf "letel" ja pa k pr norcih :shock: ...še zdej zadihan :D ...Avi tnx :wink:

Muc, a se ti "malo" (beri: veliko) hecaš... :lol: :lol:
Sindis napisal/-a:Evo mene :D :D

Kri nej wada, njede nje??? :D :oops: :D
AVI napisal/-a:Sindis...še en virualen welcome na TF-ju... :lol: :lol: ...Tista ponudba z izpitom ni švoh, bi malo podoživel študentska leta...ampak žal ga ni čez K-Rožnik... :lol: :lol:

muc napisal/-a:p.s.

Muc, a se ti "malo" (beri: veliko) hecaš... :lol: :lol:

Avi tole je blo pa čist resno :!: ...čeprov hec mora pa tud bit hehe :-- ...dihat je treba! :lol:

p.s.
Špela...več nas je bolj je fletn :lol:..."big brother is watching you" :wink:
Z Tročevo madam je šlo vsaj za mene precej hitro. Vse je bilo redu dokler v Mostecu nisva pila vode. :D Je šla potem sama naprej jest pa nazaj... :? Hvala Polona se je treba tebe še naprej držati pa bo.
Nazadnje spremenil pajo, dne 16 Okt 2013, 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
hehe pa zdrži brez K-Rožnika, če lahko :lol: ...včeraj še enkrat preverili, če je vse tako kot mora biti, da jutri ne bo kakšnih presenečenj...vse štima! :D

Jutri gre pa itak zares...K-Rožnik time...see ya :wink:

p.s.
...še zadnji pred LJ maraton...zna bit kr gužva hehe :lol:
pajo napisal/-a:muc včeraj sta spet enga usekala. Samo se mi zdi je bila to neka xy trasa. Ker mislim saj se splača priti na samo ... km od doma v Ljubljano. Pri bajerju sva vaju spet videla kako sta jo pičila naprej. :clap:

haha Pajo sem pozabil omeniti, da smo šli potem na zasluženo belo kavo hmmm...za to se pa splača narest par km... :-- :D

p.s.
me veseli, da smo se srečal :wink:
Pa sva šla res "ogret" K-Rožnik, za jutri, seveda... :lol: :lol: Ooooo, kavica je pa bila... :D :D ...brez tega pa ne gre... :lol: :lol: :D Imeli pa smo tudi enega "zaspančka"... :lol: :lol: :-- Hec mora bit! :D :D :lol:

Jutri pa seveda "generalka" pred "Lublancem" :oops: in pa še zadnji letošnji K-Rožnik brez baterij....jap, drugi teden bodo ure že premaknjene na zimski čas... :wink:

Se vidjamo...
  • 1
  • 396
  • 397
  • 398
  • 399
  • 400
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA