prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

tekac 007 napisal/-a:Prvo Čestitke za vse naše člane, ki tekmovali na Češnjiškem teku: Denisu za skupno 4. mesto in drugo v kategoriji, Marinki za skupno 3. mesto in prvo v kategoriji, Bojanu za prvo v kategoriji, Zvonetu za tretji v kategoriji in MIHU ZA USPEŠNO pretečeno progo. Ta torek smo se družili, pred tekača Drago in Roman .....nato pa Fricko, Tomaž, Denis in jaz na tadolgi in Marinka ter povratnica na druženjih Ema, kot je že umenila na takratki progi. Nas je pa na koncu že ujela tema, zato naslednji mesesec do prestavitve ure startamo ob 17 uri torej do konca oktobra nato pa zimska ob 16 uri. lep pozdrav se vidmo...

Prav tako sem se udeležu Veronkinega teka in en celotni krog odtekel z časom 14.30,kar mislm da se da še zelo popravit če bom tako pridno še naprej trniral kot sem do tega teka......!
tekac 007 napisal/-a:Miha čestitke, drugo leto v napad na dva kroga pod pol ure........Današnje druženje bo obiskal šef št.2 zato pazite kaj počnete mi bo vse reportiral.......

Brez skrbi tekac 007,sej vsak dan pridno treniram u fitnesu,dons pa še torkova druženja,k se bom tud prlepu zraven in probu odtečt prou do vrha,kjer je mal pavze :D
Preživeli lepo torkovo druženje v postavi Marinka, Ema, BojanB in Tone na kratki varianti ter Klemen, Tomaž, Fric, Darko, BojanG na daljši varianti...Tempo je bil vse prej kot dirkaški in sicer 1:15:00 na dolgi varianti.
Je bilo pa tudi govora nekaj o kakšni sobotni panoramski turi in sicer po vsej verjetnosti v sosednjih občinah Cerklje in Komenda :)

Sporočilo za šefeta št.1: "Šefeta št.2 ni bilo na spregled" :)

pa do naslednjega snidenja lp
Deniz napisal/-a:Preživeli lepo torkovo druženje v postavi Marinka, Ema, BojanB in Tone na kratki varianti ter Klemen, Tomaž, Fric, Darko, BojanG na daljši varianti...Tempo je bil vse prej kot dirkaški in sicer 1:15:00 na dolgi varianti.
Je bilo pa tudi govora nekaj o kakšni sobotni panoramski turi in sicer po vsej verjetnosti v sosednjih občinah Cerklje in Komenda :)

Sporočilo za šefeta št.1: "Šefeta št.2 ni bilo na spregled" :)

pa do naslednjega snidenja lp

Ja jst sm za ogrevanje teku do kamnoloma in nazaj dol do vrha godiškega klanca in se spustu nazaj dol do mostu u stranjah,kjer sem počakal torkove tekače in za njimi teku do vrha kregarjevega,do konc asfalta,se spustu in za zaključek še do lovske koče na vegradu na polno :D hehe treba se na zimsko ligo prpravt :)
Miha24 napisal/-a:
tekac 007 napisal/-a:Miha čestitke, drugo leto v napad na dva kroga pod pol ure........Današnje druženje bo obiskal šef št.2 zato pazite kaj počnete mi bo vse reportiral.......

Brez skrbi tekac 007,sej vsak dan pridno treniram u fitnesu,dons pa še torkova druženja,k se bom tud prlepu zraven in probu odtečt prou do vrha,kjer je mal pavze :D

Ja pa še nekaj moram dodat,ker sem naredil en mali nesporazum med mano in cvalentijem,en dan pred Veronkinnim tekom sva mela razgovor in sem mu rekel,da če bo dež se ne bom udeležil in on je mislu,da ne bom šel....Samo ker smo jaz,moja pametna buča in moje misli nekje na enem planetu,sem se odločil da grem in še pred maratonom opravil tek za ogrevanje do stranj in nazaj u Stahovico in se odločil da navkljub vremenu grem in se vam vsem skup opravičujem zaradi moje interpretacije besed.ki niso bile čisto pravilne.....Zdej pa napad na Miklauža :D,cvalenti bi biu z mano 1000 %,sam jst sm mau zabluzu :--
Družba jutri zaden torek pred Ljubljanskem maratonm in zadnjič letos na tadolgi progi..,,,to ga bomo žgal rekordi so ugroženi ha,ha, ha...se hecam lagano sportski joging varianta pa bo.Premik ure in zimski čas,verjetno sledi do konca marca krajša proga. Jutri se dogovorimo, po kater trasi jo bomo mahal...Samotn maln ali Kregarjevo in ob kateri uri....se vidmo...
Včeraj se nas je zbralo veliko. Števila ne vem, ker nas nisem štela. Tudi imen ne bom naštevala, ker vseh ne poznam. Vem pa, da sta bila prisotna šef. št. 1 in št. 2. Spet se nam je pridružila Tinkara. Pogrešala pa sem Marinko.
Toliko. Pa še drugi kaj dodajte :wink:
LpE
Ema zbrolose nas je 12 švica potrebnih. Šest na dolgi in šest na kratki progi. Naslednji torek tečemo zimsko vrianto Olševek-Samotni maln- Stahovica- Stranje- Mekinje in verjetno samo še ta torek ob 17 uri. Za naprej se še dogovorimo.....se vidmo.
Družba Ljubljanski maraton je zanami premik ure tudi. Prejšni torek smo se zmenili za 17 uro, ampak danes ugotavljam da je v tem času že tema, zato je najbolje da se dobimo ob 16h in počasi odlafamo prvič letos takratko zimsko progo. Prosim da se obvestite še ostale če slučajno niso prebrali tega poročila.......Tako družba od jutri naprej ob 16 uri na starem zbirališču......se vidmo....
tekac 007 napisal/-a:Družba Ljubljanski maraton je zanami premik ure tudi. Prejšni torek smo se zmenili za 17 uro, ampak danes ugotavljam da je v tem času že tema, zato je najbolje da se dobimo ob 16h in počasi odlafamo prvič letos takratko zimsko progo. Prosim da se obvestite še ostale če slučajno niso prebrali tega poročila.......Tako družba od jutri naprej ob 16 uri na starem zbirališču......se vidmo....

Ja sem se hotel priključiti tud jutr,ker je torek pa je prišlo do spremembe plana...jutri mam snemanje mojega truda za reklamni blok na InfoTv...tud zaenkrat bom prekinil z torkom in bom lepo sam treniral,ker le jaz vem kaj mi manjka in kaj moram še nadgraditi,danes je šlo 48.34 minut do Primoža kar je 5 minut boljše kot sem zaključil lansko zimsko ligo,za zaključek pa še do Kamnika,prav en lep tempo in sm biu 38 minut u kamniku iz Stahovice...!
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA