prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Še mal pa se vidimo...K-Rožnik že čaka :D
Dons bolj "u izi" tempo, ker menda naj bi se zdej že mal počival pred maratonom...seveda je pa potrebno nafilat glikogenske rezerve hehe :lol: ...v to ne dvomim, da nam ne uspe :lol:

See yaaaa... :wink:
muc napisal/-a:Še mal pa se vidimo...K-Rožnik že čaka :D
Dons bolj "u izi" tempo, ker menda naj bi se zdej že mal počival pred maratonom...seveda je pa potrebno nafilat glikogenske rezerve hehe :lol: ...v to ne dvomim, da nam ne uspe :lol:

Še dobro, da si dal narekovaje...hehehehe...danes se jaz ne grem te igrice...hehehehehe...ampak Alenovski pa Sukar sta baje spočita....hehehehehe
AVI napisal/-a:
muc napisal/-a:Še mal pa se vidimo...K-Rožnik že čaka :D

Še dobro, da si dal narekovaje...hehehehe...danes se jaz ne grem te igrice...hehehehehe...ampak Alenovski pa Sukar sta baje spočita....hehehehehe

:lol: :lol: :lol: ...Sukar ima itak dva za narest...za kazen!...če seveda ne bo zaspal :-- ... :wink: ...Alenovski pa hmmmm...ta pa je spočit :shock: ...samo, da je luštn! :wink:
Pa smo ga...še zadnjega pred "Lublancem" in še zadnjega letos brez lučk... :wink:

Lepo je bilo...nekaj malega je bilo tudi "provokacije" :lol: :lol:, ampak ni bilo prehudo :lol: :lol: ...vsi pa so "našpičeni" in na Ljubljanskem maratonu bo letelo "kot hudič".... :lol: :lol: :lol: (neprimenipress) :lol: :lol:

Na koncu pa seveda še analiza ob sadnih, slanih in sladkih dobrotah! Hvala vsem! :D :D

Vsi, ki boste v nedeljo tekali po Ljubljani uživajte, kar se da, zabavajte se ter SREČNO, VESELO in Z NASMEHOM do konca. :laola :D :D :laola ...kajti RUN is FUN. :lol: :lol:

P:S: V nedeljo nas prav gotovo ne bo zeblo... :lol: :lol:
Slika
ero napisal/-a:Maži, pridem. Gremo en čink bolj na izi kot prejšnji teden :)

No pa smo odtekli eno res bl na izi v pogovornem tempu :laola pa tudi analiza in debata je bla na nivoju!

PS pa hvala za prevoz :clap:
hehe pa smo ga...še zadnji K-Rožnik pred tekaškim praznikom leta, kot je že Avi napisal :clap:
Tempo je bil bolj podoben.."sej bi pa ne upaš" hehe...lep krogec, glih ta prav tempo za kakšen čvek...pa tud tišina je kdaj prov pasala :lol:
Seveda na koncu ni manjkalo še nekaj dobrot za pod zob hmmmm...sladko & slano gre super skupaj :lol:

Ja nič...kaj čmo rečt?!...K-Rožnikarji vsem želim en dober tek v nedeljo in uživajte vsak po svoje...na 10, 21 al pa 42...srečno do cilja! :clap: ...pa ne pozabt na nasmeh v prihodu skozi cilj!...menda bodo snemal hehe :lol: ...see ya :wink:
MKC napisal/-a:Kakšno zatišje :lol:
Kot da jutri nikogar ne bo, hehe. Jaz imam namen prit. Poudarek na namen. :D

Glede na to, da so uro prestavili in da je že sredi dneva noč, mene do nadaljnjega (do naslednje prestavitve ure) na k-Rožniku najbrž ne bo. No, mogoče kdaj vseeno pridem ...
MKC napisal/-a:Kakšno zatišje :lol:
Kot da jutri nikogar ne bo, hehe. Jaz imam namen prit. Poudarek na namen. :D

Zatišje pred nevihto...hehehehe...hec mora bit...

Seveda jutri K-Rožnikujemo naprej... 17.30 - ZOO... lučke pa so seveda postale obvezna oprema... ;

Jutri pa "do dile", da bo letelo kot hudič....bwahahahaha... (Kriplbataljonpress)
  • 1
  • 397
  • 398
  • 399
  • 400
  • 401
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA