Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Jožef napisal/-a:Vsa leta Bof na štartu!!!

Kaj pa letos???

BoF letos igral hokej na rolerjih v Italiji in na Hrvaškem, pred kratkim bil v Mannheimu na kvalifikacijah za nastop v ZDA, celo leto hodil v hrib na Valvasorja (trenutno 107 vzponov) in... Ni pretekel niti ene 10-tke skupaj celo leto! Noge imam kot hlode, niti pod razno niso za tek, pa dvomim, da bi se do Palmanove uspel tekaško izklesati... Tek je bil letos poleg najmanj dveh hokejskih treningov tedensko in vzponov v hribe čist zanemarjen.

Kaj pa jz vem... Sam sem pa ravno prav :bum: da bi se prijavil, to pa ne dvomim vase...
BoF napisal/-a:
Jožef napisal/-a:Kaj pa jz vem... Sam sem pa ravno prav :bum: da bi se prijavil, to pa ne dvomim vase...

Sej smo mi tud :bum: pa še zmagali bomo :clap: .,,ne dvomimo v nikogar.
zmenjeno pa kakšno veselo bomo rekli, :drink :--
Pozdravljeni.
Sam imam tudi namen na tek v Palmanova, samo nisem še 100%. Itak bi šel z lastnim prevozom, ker živim blizu IT meje.
Ker nisem bil še nikoli na tem teku me zanima naslednje:
1) Najprej se prijaviš na http://www.enternow.it/iol/index.jsp?idms=160
2) Plačaš zahtevano vsoto na : -bonifico bancario IBAN IT17Z0634064050100000003354 ( BIC IBSPIT2U) intestato a Eventi Sportivi Palmanova - Piazza Garibaldi, 1 - 33057 Palmanova UD
Je to možno preko bankaneta, ali na kak drug način?
3) Nekje sem zasledil, da je potrebno imeti zdravstveno potrdilo oz. potrditev, da si sodeloval na podobni prireditivi. Kako je s tem?

Vnaprej se zahvaljujem za pomoč.
LP
Denis
V petek zvečer sem kontrolirala plačila. Lahko, da si zamudil in bo nakazilo danes. Gledala bom zvečer. Brez panike :wink:

Misho76 napisal/-a:@Bojan, v petek sem plačal, v namen sem dal svoj nick. Naj Karin preveri pls. Hvala, lp Mišo

Vse je pod kontrolo :D
Nazadnje spremenil nana, dne 28 Okt 2013, 23:12, skupaj popravljeno 2 krat.
bush81 napisal/-a:Ker nisem bil še nikoli na tem teku me zanima naslednje:

LP
Denis

Moja prijateljica se je prijavila na tem naslovu, plačala z Viso in to je to...
Prijateljice, ki so že tekle na tekmah v Italiji, pravijo, da jih še nikoli niso vprašali za zdravniška potrdila. Ne more pa škodit, če si sprintaš tisti prijavni obrazec, saj na njem izjavljaš, da si ustrezno pripravljen in da nimaš zdravstvenih problemov. Srečno!
Kdor gre z nami,se pravi z avtobusom in našo skupno prijavo,
ne potebuje ničesar drugega,kot da pošlje meni po ZS-ju svoje podatke
in nakaže denar,glede na vrsto izleta,tek in izlet ali izlet,
seveda skupaj z veselo druščino na avtobusu.
Hvala.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA