prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 luks
Ker sem ga pozabil v prenosniku, le tega pa na tleh, :roll: je rezultat zlomljen ključek.
Se morda komu doma "valja" po predalu in bi ga bil pripravljen prodati?
Uporabniški avatar
 Vreme
da ne odpiram nove teme...

Sem bil prisiljen na računalnik na novo namestiti okna. In glej ga hudiča. Prej prenos med uro (310 XT) preko ključka deloval b.p. zdaj pa na ni odziva. Pa ravno sedaj ko sem spet začel tečt :evil:

Garmin ANT agent sem seveda namestil.
 luks
Če se ne motim, je potrebno naložit Garmin plug in driver in Garmin Ant agent driver za delovanje. Včasih je potrebno ponovno upariti ključek in uro.

Upam, da uspe!
 luks
Kar kopiram iz navodil za 410ko:

Enable Computer Pairing
Move away (10 m) from other ANT+ accessories while the device is trying to pair with the computer for the first time.
1. Verify that the computer is set up for data upload and that pairing is enabled in the ANT Agent. See page 8.
2. Touch and hold menu > select Settings > AnT+ > Computer.
3. Select Pairing > on.
4. Bring your device within range
(3 m) of the computer.
5. When the ANT Agent finds your device, ANT Agent displays the unit ID and asks you if you want to pair. Select yes.
6.
Settings
Your device should display
the same number ANT Agent displayed. If so, select yes on your device to complete pairing process.
noTe: You can prevent your device from transferring data to/from any computer, even a paired computer. Touch and hold menu > select Settings > AnT+ > Computer > enabled > no.

Kaj več, pa tudi jaz ne vem. :oops: Včasih mogoče pomaga restart računalnika ali odstranitav in ponoven vtik ključka. Pri meni vidim tudi, da mora ura najprej na Garmin Connect naložiti tek, šele nato ga lahko prenesem še na Endomondo... Aja, pa žena je imela pred časom s svojo uro tudi težave na enem računalniku po nekih posodobitvah sistema, dokler niso prišle nove :roll:
Uporabniški avatar
 Vreme
No ja na 310tx so navodila čisto druga, a sem razumel kaj si mislil. Tudi to poskusil. Žal brez uspeha.

Zanimivo pa je, da mi nikoli, tudi že prej ni uspelo prenesti podatke na prenosniku kjer je naložen win7. :twisted:
 luks
Škoda, več žal ne znam pomagati.
Meni sicer dela na win7, celo na stari Visti in na iOS. Na win8 pa še nisem peizkusil.

Upam, da še kdo opazi temo, ki bi znal svetovati, sicer pa morda servis lahko kaj pomaga.
Uporabniški avatar
 Jančika
Sicer ni čisto enaka težava, a ti mogoče da kakšno dodatno idejo - jaz sem imela probleme z uvozom iz 405ke v SportTracks, ko sem si po sesutju kompa vse na novo naložila. Na vsak način je ST hotel imeti add-on, ki pa je že bil nameščen preko Firefoxa. Šele ko sem isti add-on še enkrat naložila prek Internet Explorerja, je spet vse delalo normalno.
Uporabniški avatar
 tabonir
Moralo bi delat v kolikor imaš nameščene Garminove programe in v uri vklopljeno "povezovanje" (v meniju: nastavitve-sistem-prenos podatkov).

Ti v Garmin ANT agent pokaže ime naprave v okencu " Device Name"? Odpreš ga z desnim klikom na ikono v opravilni vrstici. Mogoče nimaš v g. ANT "omogočeno" uparjevanje z novimi napravami!?
Slika

Operacijski sistem nebi smel igrati vloge! Vsaj pri meni je ne igra! 310XT je delala na WXP, W7, W8 in tudi na sedanjem W8.1 dela brez težav! Uparjene pa imam, kot vidiš trenutno tri naprave.

Možno je tudi, da ti rač. ne zazna USB, možno je tudi da nimaš nameščenih gonilnikov za USB, kar pa je malo verjetno.
Uporabniški avatar
 Vreme
tabonir napisal/-a:Ti v Garmin ANT agent pokaže ime naprave v okencu " Device Name"? Odpreš ga z desnim klikom na ikono v opravilni vrstici. Mogoče nimaš v g. ANT "omogočeno" uparjevanje z novimi napravami!?
Slika

Možno je tudi, da ti rač. ne zazna USB, možno je tudi da nimaš nameščenih gonilnikov za USB, kar pa je malo verjetno.

Ha do tega okenca po očitno ne moram dostopati. Očitno je v tem težava :cry:

Slika
Uporabniški avatar
 tabonir
Slika

V tem meniju klikneš; "Device Settings".
Ker pa je sivo obarvan in ne črno kot ostale možnosti pomeni, da še nimaš naprave uparjene. Klikni na "Pair with new devices" in nato na " Enabled", da omogočiš povezovanje ter ponovno upari zadevo. Pri prvem uparjanju ali prenosu podatkov te še vpraša po uporabniškem imenu in geslu s katerim je naprava registrirana na Garminovi spletni. Preveri še, če imaš v uri omogočeno povezovanje.
Uporabniški avatar
 Vreme
Hvala za pomoč, sedaj pa deluje. :clap:

Čeprav sem jo tudi že prej večkrat uparil, prenos ni deloval. Potem sem ji dal še zadnjo možnost pa si je očitno premislila :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Na 7ki sem morala xkrat upariti mojo 310ko, da je delovalo, potem pa kar naenkrat ni bilo več treba, je pa res da na 7ki pri meni prenos podatkov lahko traja in traja, na XP gre precej hitreje, na Visti pa sploh... Pa vedi, kaj narediti. Bom videla, kaj bo zdaj, ko bo prenosnik prišel nazaj, sem ga dala bratu, da ga formatira in naloži gor nova okna.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA