Da vam nekaj obrazložim,slišim polno opravljanja in sprenevedanja med ljudmi.....in danes sem se odločil da grem na Primoža in da vidim če je še kaj moči ostalo u mojih nogah in se preizkusim kako hitr sm.....In poglej ga zlomka gor prletim u 48.04 minute kar je za 5.30 minut boljše kot sm zaključil lansko zimsko ligo.....Stopim not in si kavo naročim in že slišim od zadaj,kje maš pa mentorja cvalentija,zdej pa sam neki........edin on se mi je ponudil leta 99,da mi ponudi pomoč pri izvajanju vaj v fitnnesu in sva sodelovala vse do leta 2006,še dandanes mi kaj predlaga in tudi on mi je predlagu da se udeležim zimske lige in uspešno sem jo opravil z 53 minut povprečja in zadnjič na Veronkinem teku ga ni bilo,ker sem prvo rekel ,če bo dež ne grem in si je on druge plane naredu,pa sem vseno šel,ker je narahlo rosilo in še ni bila tako težka trasa,da bi koga potreboval s sabo,nevem kaj vam je ljudje a ne vidite da sem use svoje poškodbe pospravu u koš al vam gre to na živce ker se je on zalagu tok zame,na njega zadnja da bi sploh biu kaj jezen,ker če folk mal ne opaz vam bom pa jst povedal kar se dobro zavedam,sva uspela do zelo lepih rezultatov in fora je pa samo u tem,da bo marsikdo mogel dojeti to,da zdaj ko sem do tega nivoja prispel,se bom pa sam mogel truditi,a ni to nobenmu jasno,men in cvalentiju je....Marsikomu pa ni,ker misli da je edini na svetu