prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uff težko se premagujem :roll: PST-ju in dobri družbi :D

ne po pameti :idea: telo se še ni regeneriralo po LM, marsikatera mikro poškodba je še, čez 14 dni imam polmaraton v Palmanovi........

drugič fantje :D
matej712 napisal/-a:Če se bo moj gleženj jutri dobro obnesel (dožive lažji zvin pred 3 dnevi), sem v nedeljo za PST. Še kdo?

luks napisal/-a:Če bi bil start okrog 7h zjutraj, bi mi zneslo...

Če bi bil start ob 7h pri FG (ob 6h pri LM) in če ne bodo padale prekle, lahko pridem na en (res počasen) PST.
ROSI64 napisal/-a:Uff težko se premagujem :roll: PST-ju in dobri družbi :D

ne po pameti :idea: telo se še ni regeneriralo po LM, marsikatera mikro poškodba je še, čez 14 dni imam polmaraton v Palmanovi........

drugič fantje :D

Saj smo šli lani tudi šest dni po maratonu enega, pa je šlo v Palmanovi hitro. :D Premisli, tempo bo primeren za čvek. :oops:
zajc napisal/-a:Če bi bil start ob 7h pri FG (ob 6h pri LM) in če ne bodo padale prekle, lahko pridem na en (res počasen) PST.

Če ne bo nikogar drugega in prekel, pridem ob 6h do LM.
luks napisal/-a:Saj smo šli lani tudi šest dni po maratonu enega, pa je šlo v Palmanovi hitro. :D Premisli, tempo bo primeren za čvek. :oops:

Vem da smo šli :wink: pa se mi potem ni zdela ravno pametna odločitev :roll:
Dolžine za Palmanovo ne rabim, zato je škoda telo po nepotrebnem utrujat teden dni po maratonu :)
mikavno pa je mikavno :lol: :lol: se strinjam :wink:
Pomaratonsko zatišje se je kot kaže preselilo tudi na PST. Temperatura je bila ravno prava (mogoče malce pretoplo), dež pa tudi ni pretirano motil teka. Moj naslednji PST bo verjetno v decembru, saj moram zdaj pridno trenirati za Crikvenico.
Malo sem razmišljal, kako bi po PSTju zašpilil 42km in mi je padla naslednja ideja:
:arrow: start na Viču, narediš cel krog v smeri urinih kazalcev
:arrow: nadaljuješ po PSTju do Vodnikove, potem obrneš desno v nsaprotni smeri teka LM
:arrow: ko prideš do PSTja zaviješ levo in zaključiš na Viču

Bi bilo treba enkrat sprobat, kaj?
matej712 napisal/-a:Malo sem razmišljal, kako bi po PSTju zašpilil 42km in mi je padla naslednja ideja:
:arrow: start na Viču, narediš cel krog v smeri urinih kazalcev
:arrow: nadaljuješ po PSTju do Vodnikove, potem obrneš desno v nsaprotni smeri teka LM
:arrow: ko prideš do PSTja zaviješ levo in zaključiš na Viču

Bi bilo treba enkrat sprobat, kaj?

Enkrat sva z raziskovalcem naredila tako, da sva startala pri Fužinskem gradu in najprej tekla 5 km v nasprotni smeri urinega kazalca ter potem obrnila nazaj in naredila cel krog. Tako se je nabralo 43 km, delno v družbi zajca.
Ni bilo treba izumljati novih poti, da se držati znane. :D
  • 1
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 193
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA