prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 tabonir
Po več letih uporabe teh Garminovih igrač menim, da so težave s povezovanjem in prenosom podatkov na računalnik programske napake (težave) v sami napravi in g. ANT! Ne pa v operacijskem sistemu!
Nemalokrat se mi je pripetilo, da se naprava ni hotela povezat, čeprav sem povezavo omogočil v ANT in uri. Potem pa ponovno pogledam, pa vidim, da se je možnost povezovanja samodejno nastavila na " onemogoči"! Treba je pač večkrat poizkusit.

Dogaja se tudi, da ne prenaša le zadnje dejavnosti, ampak vse kar je v uri, kar pa seveda traja nekaj časa. To opazim ponavadi takrat, ko se mi med tekom izprazni baterija in ura ugasne in jo nato ponovno napolnim preden prenesem podatke!
Uporabniški avatar
 Vreme
S temi povezavami, ki niso preko kabla zna biti včasih res križ. Škoda,da se niso domislili in bi omogočili še povezavo preko kabla. Še vedno je kabel tisti, preko katerega je povezava še vedno najbolj sigurna.
Uporabniški avatar
 Loni
Tabonir, vse to sprobano in se še vedno dogaja. Imam 3 ant ključe in pri 405ki ni nikoli težav, nagaja samo 310ka, glede na to, ta je zdaj že četrta po vrsti in z vsako je slabše.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA