prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 noteko
Obujam staro temo :)

Zanima me, ali obstaja kakšna organizacija v Sloveniji (v tujini vem, da so), ki zbira stare tekaške copate (v mojem primeru imajo okrog 1000 pretečenih km), saj imam tega res dosti in jih ne uporabljam, bi pa jih z veseljem dal kakšnemu afriškemu tekaču ali komu drugemu, ki jih potrebuje.

:?:
Uporabniški avatar
 grb
noteko napisal/-a:Obujam staro temo :)

Zanima me, ali obstaja kakšna organizacija v Sloveniji (v tujini vem, da so), ki zbira stare tekaške copate (v mojem primeru imajo okrog 1000 pretečenih km), saj imam tega res dosti in jih ne uporabljam, bi pa jih z veseljem dal kakšnemu afriškemu tekaču ali komu drugemu, ki jih potrebuje.

:?:

Kaksno številko a imaš? Po 1000 km so zame ravno prav ulezane in komot naredim se ene 3k z njimi :-)
Uporabniški avatar
 pajo
StaraKost napisal/-a:... grb, katero številko imaš ?

Dobro veste kdaj grb pa zajc menjata superge. Ko jih mi še za na vrt nimamo več.
Uporabniški avatar
 grb
StaraKost napisal/-a:... grb, katero številko imaš ?

Tam od 45 do 46, normalni stopalni lok. :-)
Uporabniški avatar
 StaraKost
... malo prevelike. Jaz jih imam nekaj 44.5 , ki so naredile okoli 1000 km in jih sedaj občasno uporabljam za hojo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA