prodajate športno opremo? povejte tu in mogoče boste našli kupca ...
Hoj,
sem mislila, da bo ful zanimanja za tele superge, ker so res dobre. Kupila sem jih 2012, predvidoma za 17. LM, tako, da so star model. Danes so drugačne barve, ostalo ne vem. V njih me je kar neslo, dokler nisem dobila žulja na pavcu, ker so mi mal prekratke. So pa ful lahke, hitre, samo prav ti morajo bit.

Vsega skupaj nimajo 100 km (1x35 km trening, 1x11, nekajkrat po 5 km - pa ni šlo, tiščijo).

Ne vem, kaj z njimi, škoda mi jih je samo za v omaro. Razmišljam, da naredim luknjo pri pavcu.

lp
Če smem pripomnit, bi rekla, da si zastavila previsoko ceno.

Pred časom mi je ena tekačica na tem forumu prodala copate (Mizuno) iz istega razloga kot ti, torej niso ji ustrezale in jih je že poskusila in tekla nekajkrat z njimi. V trgovini so stale nove 140 EUR, ona mi jih je prodala za 38 EUR, ravno tako model star eno leto.

lp
Hvala Nivesj za post.

Nisem nastavila cene - napisala sem da je po dogovoru. Je pa na cena linku v funtih, samo ne moja. Verjetno je to zavajajoče. Velikost superg je 41,50 (evropska številka).

Kupila sem jih za cca 140 EUR lansko leto - popust - obrabnina: EUR 40 fiksna cena.

Če koga zanima jih lahko pride pogledat oz. se zmenimo.

lp, Mojca

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA