prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

cele napisal/-a:Je kdo za četrtkovo jutranjo GOLADO?

8) Kdaj zjutraj si imel v mislih? :) Ne, jaz ne bom tekel, sem na bolniški. Samo sprašujem, da se bo kdo lažje odločil. :D

Lp, Jusuf
Pozdrav!

8) Dragi moji, naj vas ne zavede moja bolniška, da ste tudi vi (ve) na bolniški. :P V četrtek je spet čas za eno Golado. Ura naj bo 1700. Kdor ponoči slabo vidi naj prinese lučko. :)
Ne pozabite tudi na današnjo Rožlado ob 1900 pred bazenom. NM Bajsi menda razturajo. :)

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

cele napisal/-a:OJ! JST 99% pridem kdo bo še tam. :lol: :lol:

8) Jusuf in moja malenkost sva na bolniški do začetka decembra. :( Ampak vsi ostali Goladarji so nekam sumljivo tiho. ;) Le kaj jim je naredil 18. LM? :D Zgleda, da so gotofi. :P (francapridivunnikajtinevmonaredili PRESS)

Lp, oranzni slon
Hoj!

Formentera napisal/-a:Pozdravljeni!
Jaz bi danes prišla na mojo prvo uradno Golado, če nimate ravno v planu postavit rekord trase :)

Dobrodošla med Goladarje. 8)
Glede na to, da sem na bolniški lahko samo kibiciram. :)
cele je po moje zelo prilagodljiv s tempom in te ne bo pustil same. :) Zagotovo boš danes postavila svoj prvi uradni rekord Golade. ;) Seveda, če ne scagaš. :P

Lp, Jusuf
OJ!

Cele bo tam ob 17ih tempo po želji. Edino kar je je to da sem samo enkrat odtekel krog tko da se lohk mal zaide ampak cilj bomo že našl :) Dobrodošla Formentera.

Tempo prilagajamo zadnjemu to velja tudi zate :)

LP,
Danes pridem tudi jaz, tempo (moj) načrtovani bo okli ure. Navdol (bolj hitro) se lahko prilagodim za kakšnih 5 minut, navzgor (bolj počasi) pa sem bolj fleksibilen. SEm počasnejši kot Cele, zato pa dobro poznam progo :D
Jusuf in cele, hvala za dobrodošlico! :)

Scagala nisem, tako da sem srečno prestala ognjeni krst na Goladi. :) Skrbi glede prehitrega tempa so bile tudi odveč, fanta me nista pustila same sredi Golovca, tako da sem ves čas imela družbo za klepetat. :) Hvala obema!

Super je bilo, še bom šla. :)
Evo pa smo jo pretekli. Še eno Golado. Delno že v lučkah.
Tema je bila. Upam, da je bil tudi jusuf prisoten, Verjamem, da je bil v duhu res prisoten, :wink: le moje spriritualne moči so bile očitne prešibke, da bi ga tudi fizično zaznal. :oops: slišal sem pa njegov šepet ki je postajal vedno glasnejši, da moram-o iti pod uro, kar nam je menda tudi uspelo (ocenjeno na uč). Moram pogledati, če se ni ta šaljivi priganjalec rekreativnih tekačev morda še podpisal (ali napisal kaj priganjalskega) na zadnji del mojega TF poloverja, kjer je do sedaj kraljeval "nick" moje malenkosti. :lol: :roll:
Jusufi so v nas vseh, samo odkriti (obuditi) jih moramo.
Formentera in Cele, hvala vama za družbo. :clap:
  • 1
  • 363
  • 364
  • 365
  • 366
  • 367
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA