Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

spela*
miciM napisal/-a:Aja, slabši tekaci in tisti uživači na progi sploh ne bodo izžrebani :lol: :lol: :lol:

:wink:

Ne, ne! Bolj bomo natrenirani, da bomo lahko vsi še bolj uživali na progi. :wink:
 bondi
Sem izžreban...info preveril malo z zamudo ker sem v Ukrajini, Yalta...a vseeno YES...to bo že moj 3. Berlin....potrebno bo spet trenirat čez poletje...spet ga bomo žigal z Vitezi :)
 mojA
Srečno SREČKOTI :clap: !
Jaz pa tretje leto zapored brišem se pod nosom: najprej od leve proti desni potem pa še nazaj :lol: ! 2x sem bila sama kriva, ker sem bila prepočasna s prijavo.
Enkrat bo že ratal, sam vztrajat je treba (pa živ in zdrav ostat) !
 qjakob
Hej, je kdo od nas, ki smo odpadli že poskusil poslat mail organizatorju?
Jaz sem poslal mail, odgovor še čakam, morda bom imel drugi krog srečo :)
Uporabniški avatar
 raf
še dobr, da malo pogledam to temo, ker sem odkar ne tečem(pavza do sredine jan 2014) čisto v drugih vodah. :wink:
tudi mene so izrebal za Berlin 2014. :mrgreen:
 bondi
Danes dokončno prijavil in vplačal 98 eur...potreben je vnos čipa in najboljši čas v zadnjih 3 letih (kje, kdaj)...sicer moraš dati kljukico kot 1. maraton in si avtomatsko v zadnjem boxu.
Sicer pa enostaven potopek.
 mjak
oj družba,

jest sm tud prjavljen na 41. berlinski maraton, mal sm gledal avionske karte in direkten let iz zagreba (povratna) je 100 EUR. tja 26.09. nazaj 29.09. Od letošnjih maratoncev sem dobil tud nekaj priporočil glede nastanitve... cca 1,5 km od štarta, apartma... Če koga zanima in bi se pridružil.
Uporabniški avatar
 lukav
Če imate gmail in ste zaman čakali na email glede berlinskega maratona, preverite Spam folder.

Obvestilo, da ste izbrani, je verjetno končalo tam, vsaj v mojem primeru je bilo tako. Ravno danes so poslali Reminder, ki pa je tudo končal v spamu.
Uporabniški avatar
 raf
meni so tudi prvega v spam poslali, danes pa sem dobil normalno mail iz Berlina, ker sem v vmesnem času pri sebi na predalu označil, da ta naslov ni spam.
Sem pa sklenil, da je za nekaj časa Berlina dovolj in sem štartnino že predal naprej, ker je škoda da propade.
 kramoves
Pozdrav,

Sam sem se tudi prijavil in bil izzreban...moj prvi maraton ever. Nekaj podlage imam, upam da bo 1 leto dovolj za pripravo :)

Bom vesel ce ostanem v stiku ali ce se lahko pridruzim kaksni organizirani skupini.

Klemen

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA