Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 MKC
mare napisal/-a:Samo eno vprašanje glede pravil. Če greš tečt recimo ob pol polnoči in končaš ob pol enih, ali to šteje samo za en tek, ali za oba dneva?

Heh :)
A tudi tebe matra takšen (ali malo manjši) izziv? :lol:

Zajc in grb... če vama ni odveč lahko napišeta kakšne lastne bizarne/nevsakdanje prigode v tem času. Kako hudo je kdaj bilo in kako se je kakšen dan izteklo. :clap:
Uporabniški avatar
 mare
Ne, ne MKC to ni zame, jaz še običajnih programov treningov ne uspem izvajati, ker je zame preveč dni teka v tednu. Me pa zanima in bi mogoče enkrat poskusil par mesecev, dlje pa gotovo ne. Zame tudi ni čisto izvedljivo. Med jadralskimi pasažami večkrat po nekaj dni ni kopna v bližini.
Uporabniški avatar
 grb
MKC napisal/-a:Zajc in grb... če vama ni odveč lahko napišeta kakšne lastne bizarne/nevsakdanje prigode v tem času. Kako hudo je kdaj bilo in kako se je kakšen dan izteklo. :clap:

Bizarnih/nevsakdanjih izkušenj se kar najde. Samo že tko naju imajo ljudje za malo čudna, pa ne vem če bi to še potenciral :-) Mogoče kdaj v živo kake anekdote, če se srečamo na kakem teku.
Uporabniški avatar
 dejc
mare napisal/-a:Ne, ne MKC to ni zame, jaz še običajnih programov treningov ne uspem izvajati, ker je zame preveč dni teka v tednu. Me pa zanima in bi mogoče enkrat poskusil par mesecev, dlje pa gotovo ne. Zame tudi ni čisto izvedljivo. Med jadralskimi pasažami večkrat po nekaj dni ni kopna v bližini.

Ni vrag, da se nebi dalo preteči 1 miljo na palubi jadrnice..... :lol:
Uporabniški avatar
 mare
dejc napisal/-a:
mare napisal/-a:Ne, ne MKC to ni zame, jaz še običajnih programov treningov ne uspem izvajati, ker je zame preveč dni teka v tednu. Me pa zanima in bi mogoče enkrat poskusil par mesecev, dlje pa gotovo ne. Zame tudi ni čisto izvedljivo. Med jadralskimi pasažami večkrat po nekaj dni ni kopna v bližini.

Pri močnem vetru na oceanu težko. Je treba biti privezan za ograjco. Pa še en problem je, ker bi težko meril razdaljo. GPS odpade, ker se barka premika, footpod pa bi tudi odpovedal. Pa še v glavi bi se mi zvrtelo, ko bi naredil 100 20-metrskih krogov in to na valovih. Ne, ne, ne bo šlo.
Uporabniški avatar
 dejc
mare napisal/-a:
dejc napisal/-a:

Pri močnem vetru na oceanu težko. Je treba biti privezan za ograjco. Pa še en problem je, ker bi težko meril razdaljo. GPS odpade, ker se barka premika, footpod pa bi tudi odpovedal. Pa še v glavi bi se mi zvrtelo, ko bi naredil 100 20-metrskih krogov in to na valovih. Ne, ne, ne bo šlo.

Priznam, navedel si več kot dovolj razlogov zakaj se ti tega ne greš,
1000 dni - ni dneva brez teka, absolutno ni projekt zate. :wink:
Uporabniški avatar
 mare
Pravzaprav moram priznati, da so vse skupaj samo izgovori. Takega podviga se človek loti predvsem zase. Rekorda itak ne bi mogel postaviti, ker ta znaša, če se ne motim čez 50 let, ko bi jih jaz dopolnil 50, bo rekord verjetno že 70 itd.

Če delam to sam zase, si pa lahko postavim svoja pravila (recimo oprostitev, če ne morem na kopno).

V bistvu sem s priznanjem že naredil velik korak. Kot pri alkoholikih, ki morajo najprej priznati odvisnost. :D
Uporabniški avatar
 dejc
Res je.
Priznanje je ena najveličastnejših vrlin kar jih človek premore. Ko nekaj priznaš, si odpreš povsem nova obzorja.
Spoštovanje......vsem dotičnim v debati.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA