Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Če je komu sproti na svoji poti :arrow: a bi mene lahko kdo pobral nasprot Stadiona Stožice proti Tivoliju ?
K' teli zgodnji nedeljski vozni redi trol, so čist neugodni (ter vsaj meni nerazumljivi) in bi lovil zadnje minute.

Hvala, lp Mišo
Pravkar izvedel da je imela moja prijateljica neki manjši operativni poseg in so ji prepovedali tek v nedeljo v Palmanovi če kdo rabi naj mi tel pošlje na ZS in ji ga bom posredoval pa se dogovorite.

P.S.
ali mogoče veste kako je z dvigom štartinh številk na dan tekmovanja ali moraš biti dol dan prej. Namreč ne govorim italjansko in se na tisti njihovi strani ne znajdem.

Še enkrat hvala in se vidimo na štartu.

LP,
cele napisal/-a:P.S.
ali mogoče veste kako je z dvigom štartinh številk na dan tekmovanja ali moraš biti dol dan prej. Namreč ne govorim italjansko in se na tisti njihovi strani ne znajdem.

Še enkrat hvala in se vidimo na štartu.

LP,

Do sedaj se je štartna številka lahko dvignila na dan tekmovanja. :)
maca napisal/-a:Misho, jaz te lahko poberem, ene 5:40 cca, potem poberem še miciM in gremo do Tivolija.

maca, super in hvala :clap: Te čakam ob dogovorjeni uri na zadnji postaji 20 nasproti dvorane Stožice. Razpoznavni znak: rdeč superg na glavi :lol: Se vidmo, lp
Misho76 napisal/-a:
maca napisal/-a:Misho, jaz te lahko poberem, ene 5:40 cca, potem poberem še miciM in gremo do Tivolija.

maca, super in hvala :clap: Te čakam ob dogovorjeni uri na zadnji postaji 20 nasproti dvorane Stožice. Razpoznavni znak: rdeč superg na glavi :lol: Se vidmo, lp

Levi ali desni superg? Svetlo ali temno rdeč, ciklam ali bordo....Sem hotla nakladat še o glavi, pa ne bom, raje ne.
Misho76 napisal/-a:

Glede na to kje delaš razmisli o supergah bolj v barvah meni ljubljenega kluba Kakšen SKB! Kje si pa še to videl?
pajo napisal/-a:
Misho76 napisal/-a:

Glede na to kje delaš razmisli o supergah bolj v barvah meni ljubljenega kluba Kakšen SKB! Kje si pa še to videl?

Tek ni služba 8) SKB ? Rdeče-črna kombinacija :arrow: odkar jih je francoska naveza kupila, že dolgo niso zeleni več :wink: Pajo, jzt sm navijač Jesenic :arrow: red forever (strici iz ozadja so mi povedali; MurgljePRESS) :clap:
Nazadnje spremenil Misho76, dne 14 Nov 2013, 10:43, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA