- 12 Nov 2013, 13:50
Burjica bo,burjica(vento moderato NE:zmeren severovzhodnik),pa nobenga zavetja.Vzemte rokavice pa kapce.
Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
cele napisal/-a:P.S.
ali mogoče veste kako je z dvigom štartinh številk na dan tekmovanja ali moraš biti dol dan prej. Namreč ne govorim italjansko in se na tisti njihovi strani ne znajdem.
Še enkrat hvala in se vidimo na štartu.
LP,
maca napisal/-a:Misho, jaz te lahko poberem, ene 5:40 cca, potem poberem še miciM in gremo do Tivolija.
Misho76 napisal/-a:maca napisal/-a:Misho, jaz te lahko poberem, ene 5:40 cca, potem poberem še miciM in gremo do Tivolija.
maca, super in hvalaTe čakam ob dogovorjeni uri na zadnji postaji 20 nasproti dvorane Stožice. Razpoznavni znak: rdeč superg na glavi
Se vidmo, lp
Misho76 napisal/-a:maca napisal/-a:Misho, jaz te lahko poberem, ene 5:40 cca, potem poberem še miciM in gremo do Tivolija.
maca, super in hvalaTe čakam ob dogovorjeni uri na zadnji postaji 20 nasproti dvorane Stožice. Razpoznavni znak: rdeč superg na glavi
Se vidmo, lp
pajo napisal/-a:Misho76 napisal/-a:maca napisal/-a:Misho, jaz te lahko poberem, ene 5:40 cca, potem poberem še miciM in gremo do Tivolija.
Se vidmo, lp
Glede na to kje delaš razmisli o supergah bolj v barvah meni ljubljenega kluba Kakšen SKB! Kje si pa še to videl?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA