prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!

8) Zakaj se mi zdi, da so goladarji vedno bolj spiritualno usmerjeni? ;) Tale Palmanova je čisto zmedla te nežne dušice. :P Še pisat se jim ne ljubi več, da o teku sploh ne govorim. :)

Lp, oranzni slon

p.s.: Zadnja priložnost, še ta teden sem na bolniški. ;)
Hoj!
spela* napisal/-a:Ja, ti Goladarji ... :roll:

Ja. :) Grozno. ;) O Goladarkah raje ne izgubljam besed. :P Ok, te vsak napišejo kakšno spodbudno besedo. 8) :D

Lp, Jusuf
p.s.: Izkoristite lepe dni, ko še manjkam na Goladi. :twisted:
Helou!
Torej, še kratek rezime z drugega konca Ljubljane oz. sestrske podružnice Golade, tako imenovane Rožlade.
Včeraj se je zgodila.
Tri trupla so se prešerno vlekla čez vse tiste hude klance. Jusufa med njimi ni bilo. Zato pa sta bila pridružena člana Jasna in Gregor. NM Bajsi tokrat niso umrli.
Na koncu smo zmogli pod eno uro; 59.35, če smo natančni.
Ob zaključku so padali vzkliki navdušenja in da se še vidimo. Nekaj orgazmičnih vzdihov brez erotičnega naboja (ali pa tudi) je bilo celo med samim tekom, lokacijsko na tisti potki med Mostecom in Francosko stezo.
Jebitačno...
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Torej, še kratek rezime z drugega konca Ljubljane oz. sestrske podružnice Golade, tako imenovane Rožlade.
Včeraj se je zgodila.
....

8) Oni sami NM Bajsi so zakon. Takšne njih same imamo radi. :D

Bajsi napisal/-a:Jebitačno...

Dobesedno. ;) :P
Kmalu pridem v inšpekcijo, kako se diha na Rožladi. :)

Lp, Jusuf
cele napisal/-a:Pa sem jo tolo GOLADO v SOLO izvedbi. Bilo je super srečal še dva tekača. Drugače pa krepko pod uro, sem pa pogrešal družbo.

LP,

:clap: Priden! :)

Jaz sem danes uspela it prej, da sem ujela še nekaj sončnih žarkov, naslednji teden se vam pa verjetno spet pridružim.
Hoj!
cele napisal/-a:Pa sem jo tolo GOLADO v SOLO izvedbi. Bilo je super srečal še dva tekača. Drugače pa krepko pod uro, sem pa pogrešal družbo.

8) Bravo! Take vas imam rad. ;) Odločne, pogumne, vztrajne, skratka goladarske. :) Le tako naprej.
Se vidimo naslednji četrtek. :)

Lp, Jusuf
  • 1
  • 364
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA