Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Na 10. Miklavževem teku leta 2010 smo tekli v zares zimskih razmerah.
Le kako bo letos? Bodo padali rekordi? Nas bo na startu 400, ali kakšen manj? Bo na cilju bolj pasal čaj ali kaj drugega? :wink:
Vabljeni!

Slika
Ja, tale tek na Goro se pa res hitro bliža. Sem v dilemi, kaj narediti z mojimi kilogrami...ravno, ko za Berlin in LM malo shujšam, je konec sezone, tu so koline, pečenice,...in seveda Miklavžev tek, ki v K100 da priložnost tudi bolj okroglim...:). Vsekakor se vidimo...pripravite harmonike...župan pa naj poskrbi za mažuretke in pleh muzko.
Na letošnjem teku bodo za hitre in natančne rezultate poskrbeli časomerilci Timinga Poljane. S pomočjo čipov za enkratno uporabo, ki bodo nalepljeni na vaših startnih številkah, bo to klapalo, kot še nikoli. :D
To nedeljo med 9.in 16. uro bom za mežnarja pri Sv. Miklavžu. :P Kdor bi se rad v predprijavi prijavil na tek in poravnal startnino z gotovino, to lahko stori v nedeljo na Gori; pa tudi kakšen čaj ali razkužilo se bo dalo kupit. :drink Vabljeni!
spela* napisal/-a:Odlična organizacija in zelo lepa prireditev! :clap:
Sploh v tako lepem vremenu, kot smo ga imeli včeraj!

Res bilo je izredno lepo in sem užival v tako lepi pokrajini in še moj čas ni biu tako zanemarljiv glede na moje invalidno stanje,saj sem s progo opravil v 54:42.5 min. in sem zelo presenečen....Lepo bi se pa zahvalil organizaturju Miklavževega teka,Papežu ki mi je sploh pustil tekmovati za Tekaški pokal Občine Kamnik,pa mojim domačim ki me ves čas podpirajo In Tomažu,ki me je spremljal 3 tekmovanja...Drugo leto bo šlo pa malo hitreje,če bom imel omogočeno tekmovanje in se ga mislim lotiti še malo hitreje...Pa Lep pozdrav in se vidimo kmalu :D HVALA VSEM,KI ME PODPIRATE
Včeraj smo doživeli še en čudovit dan na Miklavževem teku. Tradicionalno odlični organiziraciji je svoje dodalo še lepo sončno vreme :laola Lepa udeležba, zlasti pri otrokih. Iz Gornjega Grada se jih je pripeljal kar cel avtobus, kar gre organizatorju lahko še posebej v čast, po drugi strani pa v razmislek (sladke skrbi) saj se kljub množici tekov tu udeležba iz leta v leto povečuje. Na trasi same znane face. Ob progi pa seveda nepogrešljive harmonike. Sam sem tekel povprečno, 37:05, a v kategoriji K100 je vsako leto hujša konkurenca...Močna konkurenca je bila tudi sicer, dobri pogoji pa so dovoljevali odlične čase.
Naj povem še, da si za ceno štartnine 10 eur (predprijava) dobil karto za terme z veljavnostjo pol leta....pohvalno :clap:
Zame je s tem tekom letošnja sezona zaključena, se pa tu ponovno vidimo 2014.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA