Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Danes mi je uspelo preteči prvič 20km.Z obzirom da sem ž krepko v letih, sem mislil da mi to nikoli ne bo uspelo.Čas ni za hvvaliti se, sem pa kljub temu zelo zadovoljen. Štopanih 19km 1uro35minut.
Danes sem se odpravil tekat na celjsko grmado.Maksimalno sem se potrudil in dosegel čas 32m in29sek.Rekord proge je 16m 52sek.Upam da bom kmalu dosegel čas pod 30m, kljub mojim 64 letom.
Peš jutranji vzpon na Belvi z Leonom. Navzgor po stari fiski v 44:33, navzdol po desni v 37:02. Skupaj 6,8 km, čas 1:21:35, 700 m višincev navzgor in toliko navzdol.
Lej danes pa v prijetni družbi poleg Damjana Obretana pretekel 18,2 km prijenega teka in prijene debate o LJ, maratonu kako in kaj je bilo je čas hitro minil
Najprej 4 km brigadnega vojaškega teka v postroju v uniformi in škornjih po okolici vojašnice GM v Mariboru. Izi tempo. Teklo nas je okoli 1500 vojakov. Nato solo tek iz vojašnice GM Maribor mimo ribnika SV, Snežnega stadiona, Trikotne jase, Luka na Belvi in nazaj. 11,5 km, 1 uro in 37 minut, 750 višinskih m navzgor in toliko navzdol. Naporen šiht.