Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:Uživamo,tečemo in nič ne počivamo. Se vdimo v Palmanovi. Se te bom držal ko klop pa gasa. :wink:

Pajo, če hočeš rekord v nedeljo boš moral malo iz moje družbe, jaz nisem tako hitra kot ti :oops: :wink: . Se pa vidiva na štartu in potem greva, pa kar bo, bo, do cilja bova že prišla :D

Ma kaki rekordi. To je domena nekega tekača iz Rudnika. Nekomu se bom prilimal na guzico pa bomo potem videli kaj bo.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz pa tečem in se matram malo po malo.. :? Jutri upam na gostjo na teku po nočni Litiji :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Asparagus napisal/-a:Jaz pa tečem in se matram malo po malo.. :? Jutri upam na gostjo na teku po nočni Litiji :D .

Ha, ha, si me lepo vpeljala v nočno tekaško življenje v Litiji :D :clap: . Nekaj ravnine je celo v hrib prislonjene :oops: :wink: , vendar nič hudega. Sem spoznala malo Litije, kolikor se je ponoči da. Moram reči, da je trasa luštna, ne bom se pa branila spoznati še kakšne :D . Je res super, ko se po teku lahko na toplem preoblečeš :clap: in dobiš še čaj povrhu.
Alenka hvala in seveda še kdaj. Mi je res pri "roki". Pa še načvekaš se prav lepo zraven. Sem kot prerojena :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Tako, sedaj pa počivam do nedelje. Pa da vidimo, kako bo šlo v Palmanovi.
Polžki, migajte in nič ne zabušavajte :-- :lol: :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Včeraj je slaba urica teka po litijskih ulicah res hitro minila :D . Lenči, ti kar še pridi, najbolj neugodni tekaški meseci prihajajo, včasih je treba malo vzpodbude, da se človek spravi ven na ulice v temo in mraz.

Dober tek v Palmanovi želim vsem, ki boste šli :clap: .
Uporabniški avatar
 janika
Se vam-a z veseljem pridružim, a imate kaj časa že naslednjo nedeljo po Palmanovi 24.11.2013 za kakšen daljši tek po cesti Litija-Kresnice ali/in nazaj.

Predvidevam, da se da priti kar z vlakom tja in nazaj, lahko pa bom potem odtekla kar domov:) Če mi pa zmanjka za 25 km, pa itak vlak zmeri pride in me odpelje:)

lp
Janika
Uporabniški avatar
 Ananda
Moje porocilo: na Palmanovo se dokaj pridno "pripravljam". Pridna nisem predvsem zadnja dva tedna, ker so mi posteno ponagajali sinusi. Danes sem dobila zdravila in bom jutri ze lahko tekla. Pravzaprav bi lahko ze danes, pa sem pozabila, da moram en del jutrisnjega kosila pripraviti vnaprej. :oops: Ci vediamo!
Uporabniški avatar
 Asparagus
Janika,

24.11. me ne bo doma, lahko pa naslednji konec tedna. Jaz grem proti Kresnicam skoraj vsak konec tedna, v soboto ali nedeljo zjutraj. Z Lenči pa se meniva za torek za en krajši tek po mestu ali okolici.

Lp,

Alenka
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, danes sem nas zelo častno zastopala v Palmanovi :oops: . Kljub zame zelo slabemu času pa sem vesela, da sem pri 2 km hoje vmes zmogla priti z nasmeškom skozi cilj :D . lep sončen dan je bil in veliko znanih obrazov :wink: .
Migajte polžki še naprej, pa še ostali se malo pohvalite, kako ste zašibali :D :clap:
Uporabniški avatar
 Ananda
Ja, tko je blo: preziveli smo. Mogoce malo prehiter start, ampak ko sem dohitela Pajota in Clasixa ter nekaj km tekla nalimana na njune pete, sem dobila malo energije. Pa sem jo potem tudi izgubila - 20-i kilometer sem tekla pol ure (vsaj zdelo se je tako). Skozi cilj sem se nato privlekla hitreje kot kdajkoli doslej, kar je bila odkrita zelja.

Mi je pa Palmanova vsec: kot polovicka in kot mesto. Ceprav, roko na srce, prav veliko mesta nisem videla. :oops:
Uporabniški avatar
 Anamia
Pozdravljene Polžke in Polžki :D ,

Pridružuje se vam nova ultra ultra polžka začetnica. Začela sem teči septembra in sem zelo ponosna, da že pretečem 10 km (sicer z ultra počasnim tempom 7:03 min/km) :oops: , a vendarle jih pretečem. Ko se spomnim, da sem za začetku imela velike težave teči 2 min v kosu in da se mi je 5 km teka zdelo znanstvena-fantastika, sem res ponosna nase.

In tako sem pred kratkim začela premišljevati, da potrebujem nov cilj (sej 10tko pa že pretečem, zmorem vse sem si mislila :bum: ) in sem začela razmišljati o Radencih 21tki. Ko sem pa videla uradne čase in da v Sloveniji v bistvu polžkov pravih sploh ni, sem šla gledat, če obstaja pol maraton v Parizu (tam imam sestro in bi jo lahko obiskala pa še tekla zraven, pa noben me ne pozna, lahko se sramotim po mili volji, pa med 30 000 tekači prmejkršnduš menda ne bom zadnja) in v trenutku navdiha sem se kar prijavila.

Isto sekundo, ko sem plačala prijavnino me je zagrabila totalna panika :bum: , evo stran vržen denar. No potem sem pa globoko vdahnila (in še enkrat za vsak slučaj) in sem si rekla, no pa dejmo, kar bo bo - 10km že pretečem, ostalo bom pa prehodla, al pa se preplazila po vseh štirih če je treba.

In veste kaj, več kot tečem, manj mi je nerodno, kdo me vse gleda in ne razmišljam kako počasi tečem in da sem čist rdeča v obraz. Jaz vem zakaj to počnem in počutim se enkratno, svobodno in čisto brez skrbi.

Tako moji dragi polžki z veseljem vas berem in dajete mi ogromno motivacije in upanja s svojimi uspehi. Verjamem, da bom tudi jaz s časom prestopila iz sekcije ultra polžkov v sekcijo polžkov. :D
Uporabniški avatar
 pajo
Ananda napisal/-a:Ja, tko je blo: preziveli smo. Mogoce malo prehiter start, ampak ko sem dohitela Pajota in Clasixa ter nekaj km tekla nalimana na njune pete, sem dobila malo energije. Pa sem jo potem tudi izgubila - 20-i kilometer sem tekla pol ure (vsaj zdelo se je tako). Skozi cilj sem se nato privlekla hitreje kot kdajkoli doslej, kar je bila odkrita zelja.

Mi je pa Palmanova vsec: kot polovicka in kot mesto. Ceprav, roko na srce, prav veliko mesta nisem videla. :oops:

Klinc to ne velja. Pod prvo bila si za najinima šimbasama, čisto zavetrje, šparal si moči za ciljni finiš in še nama črpala energijo. :evil: Halo kje pa še to vidiš? Vsaj za drugo leto veva kaj morava narediti. Če sva letos zamorce bova pa drugo leto še tebe. Sam, da se jes tebe zapomnim po obrazu. To bo malo težje od teka.(emšo) Ma klinc saj te ne poznam to je problem.Nič se vidimo ko se vidimo. :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Anamia napisal/-a:Pozdravljene Polžke in Polžki :D ,

Pridružuje se vam nova ultra ultra polžka začetnica. Začela sem teči septembra in sem zelo ponosna, da že pretečem 10 km (sicer z ultra počasnim tempom 7:03 min/km) :oops: , a vendarle jih pretečem. Ko se spomnim, da sem za začetku imela velike težave teči 2 min v kosu in da se mi je 5 km teka zdelo znanstvena-fantastika, sem res ponosna nase.
Tako moji dragi polžki z veseljem vas berem in dajete mi ogromno motivacije in upanja s svojimi uspehi. Verjamem, da bom tudi jaz s časom prestopila iz sekcije ultra polžkov v sekcijo polžkov. :D

Dobrodošla med nami. Moja prva 21ka je bila s tempom, kot ga imaš ti, pa sem zelo ponosna nanjo, zatorej le pogumno naprej. Važno da se miga, a ne :wink: :clap: . Lepo počasi napreduj in bo šlo kot po maslu. In tečemo za lastno veselje, tako da se na druge itak ne oziramo :-- .
Pa le javi, kako ti gre, če boš rabila kaj motivacije, da jo pošljemo z expresno pošto :clap:
Uporabniški avatar
 Ananda
Ojej, Pajo me je natuhtal. Zdaj bom mela pa jaz niju na repu. Pa sej kul, se bom lahko hvalila, da dedci se vedno za mano tecejo.

Spoznala sva se pa ze. Sva si stafeto v Velenju predajala pred casom. Ampak, saj vem, kako je. Oba sva tolk hitra, da se slika kar malo zabrise. :lol: Ko smo ze pri hitrosti: tistih crncev se pa sploh ne spomnim, pa sem tud jaz morala v nekem hipu mimo.
  • 1
  • 348
  • 349
  • 350
  • 351
  • 352
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA