Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 RoKo
Vreme napisal/-a: Še lani sem bil "najboljši ultramaratonec občine Šentilj". Od letos dalje pa očitno ni več tako. Borisovo tretje mesto s pretečenimi 74 km in Alenovih pretečenih 58 km, kaže na to, da bom dober samo še za vodonošo. :beer:

Itak da si najboljši.... :laola tako ali drugače. :clap:
Uporabniški avatar
 RoKo
Datum: 09.11.2013
Veranstaltung: 7. Sladkih6 - 6 ur teka po Sladkem Vrhu (SLO) Mehr Details zum Lauf.
Strecke: 6h Straßenlauf Ewige Bestenliste dieser Veranstaltung.
Finisher: 66 (52 M, 14 W)
Bestenlisten-tauglich: Ja
Ergebnisliste von: Per Mail from Rajko Koražija Erfassung durch: Andreas Knop 14.11.2013 18:16

http://statistik.d-u-v.org/getresulteve ... vent=20601

:laola
Uporabniški avatar
 Vreme
RoKo ti pa si hitrejši kot jaz :--

Torej tako kot vsako leto smo tudi letos vpisali rezultate na DUV Ultramarathon statistik. To je nemška spletna stran na kateri zbirajo rezultate ultramaratonskih tekem praktično iz celega sveta. :clap:

Iz rezultatov letošnjih 6 urnih tekov je razvidno, da je Nataša na Sladkih6 dosegla 11. najboljši čas, Boris pa 24. najboljši čas v letošnjem letu. :laola LINK

Zanimivi so tudi rezultati po WMA lestvici pri kateri se upošteva starostni faktor. V tej kategoriji pa je na letošnjih sladkih6 premočno zmagala Bratuša Lojzka s pretečenimi 85,611 km :shock: :laola

Na koncu naj še poudarim, da so upoštevani vsi rezultati od pretečenih 40 km pa naprej.

Rezultati -LINK
Uporabniški avatar
 Vreme
zz topka napisal/-a:Oštja, ma sam, da mi zdej kakšen aus Dojčland ne pošlje kake ponudbe, da bi jast zanj ultre tekala? :lol: :D :roll:
Ne, ne, sem predobra jast zanje... bom kar tukaj ostala. :lol:
NE SPREJEMAM PONUDB, SPLOH!!! :-- :lol: :D

Glede na to, kako dobra si bila, celo marelo si v zadnjem krogu odvrgla, da si pokazala,da se s teboj ni za hecat, se zna zgodit :mrgreen:
Miroslav napisal/-a:Z Leonom sva dobila karte za toplice za Radence in Banovce, pa bi zamenjal z nekom, tako, da bi imela dve za iste toplice.
:?:

Evo, eno vstopnico za Radence sem dobil podarjeno (še enkrat hvala zz topka), vstopnico za Banovce pa sem podaril naprej (Z* je že poslano).
:D
Uporabniški avatar
 natasa
Zmagovalec Sladkih 6 Boris Ivanovič - Zajc mi ( nama ) je včeraj poslal prečudovito božično darilo.....in sicer mi ( nama ) je odstopil svojo nagrado, ki si jo je prislužil s sladkim tekom in t.j. vikend paket v Hotelu Park na Bledu za 1 osebo...Zajc človek z veliko začetnico....HVALA za prekrasno božično darilo. Obljubim, da ga bova dobro izkoristila !

Uporabniški avatar
 Vreme
natasa napisal/-a:Zmagovalec Sladkih 6 Boris Ivanovič - Zajc mi ( nama ) je včeraj poslal prečudovito božično darilo.....in sicer mi ( nama ) je odstopil svojo nagrado, ki si jo je prislužil s sladkim tekom in t.j. vikend paket v Hotelu Park na Bledu za 1 osebo...Zajc človek z veliko začetnico....HVALA za prekrasno božično darilo. Obljubim, da ga bova dobro izkoristila !

Opa, to pa je bilo božično darilo. :clap: In Zajec je postaj Zajec z veliko začetnico, nič več ni velikonočini zajček :wink:

Nataša vidva z Bogdanom pa le uživajta izbrani vikend. Zaslužila sta si. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA