prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Klemen ni problema.....snega je bilo pa res samo za vzorec, veter pa pravi zimski...garalo nas je deset + šef zimske lige, ki nas je pričakal malo nad Kisovcem.....kontola al pa temu rečmo doma ni mogu bit. Ostali smo bili: moja malenkost, rastural je BOJČ sledila sta mu Simon N. in Grega M. za njima Medo, Martinjaš, Klemen, Denis, Istok A., Simon S. in Darko. Pri sestopu smo srečali še našo deklino Barbi, ki jo je urno žgala proti Velki....Prav tako smo srečali kamermana zimske lige Makaluja in Mihelco, tako da pričakujem kakšne fotke, kot tudi fotke Tomaža na Jarškem in v njem. Vreme in družba za čisto desetko...se vidmo.....no ja se bojim da v torek ne bom prisoten, kaj češ služba popoldan.
Hojla!
Bilo nas je 8 in sicer 3 ženske(Barbara,Tinkara,Marinka)in 5 moških (Janša,Fricko,Darko,Bojan G.in moja malenkost Olson).
Tempo je bil dokaj zmern vse do vznožja prvega klanca smo bili vsi skupaj potem pa se je naredila manša razlika.Prav supr je bilo pa čeprav nas je namakalo. :laola
Se je poznalo,da ni bilo provokatorjev z šefom št.1 na čelu :clap: upam,da bojo še kdaj mankali :--
lp Olson :wink:
Tudi vetra se nismo ustrašl, zbralo se nas je tri dekline in 12 pobov. Začelo se je dokaj hitro, Klemen, Roberto in Vlado so uspeli priteči nekaj prednosti a so bili v klanec ujeti iz nog Medota, Frickota in mene. Na vhu smo počakali zasledovalce; Darko, Olson, BojanG.,Barbi, Zvone, Tinkara in še nekaj zanjo Marinka in Tone. V drugi klanec ni šlo na polno ni bilo prave pravokacije. Ampak iz Stahovice do cilja smo pa vseeno naredili nekaj rukarjev tempo okoli 4min. km. Proti koncu nas je ujel zamudnik Igor in samo Medo ga je odšprintal.......se vidmo v soboto na prvem vsponu 5. zimske lige proti sv. Primožu in v nedeljo na tekmi SV. MIKLAVŽ v Tuhinjski dolini.........
Torkova tekaška druženja smo se odločili za nakup kapic, ki bo nakakšen komplet k dolgi zimski tekaški majici. Imamo dve modri opciji in eno roza opcijo. Odločili se bomo med eno modro in če bodo ženske ZA tudi roza kapico.
Na sprednji strani, namesto znaka UPS, bo napis "torkova tekaška druženja", če pa se bomo odločili za drugo kapico, pa pač spredaj napis, tako, da bo viden.

OPCIJE:

ŠT.1.
Slika

ŠT.2.
Slika

In ROZA:
Slika

Slika

Do TORKA na rundi se bo potrebno naročiti. Sporočite tudi drugim "torkovcem", če jih srečate. :wink:
Družba jutri nov TOREK in ponovno druženje. Poberali bomo naročila za zimske kape, če bo kdo jutri manjkal naj če ga kapa zanima naroči meni ali Tomažu. Včeraj nas je kar nekaj torkovcev teklo na Miklavževem teku in dosegli smo tudi lepe uvrstitve po kategorijah. Naše dekline Barbi druga, Ema tretja, Marinka takoj za njo četra in Jelka sedma. Pobi pa takole moja malenkost drugi, Bojan G., Denis, Tone vsi šesti vsak v svoji kategoriji, Zvone in Mare sedma in Bencek deveti.....Naš Miha je prav tako uspešno končal Miklavžev tek in stem naredil 2. kAMNIŠKI TEKAŠKI POKAL s končanimi petimi teki....ČESTITKE....
  • 1
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA