Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ja, tko, kot smo že večkrat slišal; ni slabega vremena, je samo slaba oprema. Tko, da kar pogumno :laola . Se vidimo zjutraj, na vrhu bo trud poplačan :drink , doma pa še pečenka in tenstan krompir, pa deci grozdnega soka ne sme manjkat .
:--
Čeprav razmere niso bile optimalne, sploh v drugi polovici, je šlo kar hitro in sem s časom dokaj zadovoljen.
Pogovarjali smo se koliko je višinske razlike med startom in ciljem. Jaz sem naračunal in izmeril približno 990m. Če bi bil start pri vhodni ploščadi gondole, bi bil to pravi Vertikal kilometer z višinsko razliko 1000m na dolžini približno 4,4km. Naklon bi bil skoraj 23%.
Za pokal v gorskih tekih so letos napovedali tudi tek na Krvavec. Upam, da bo šel po tej trasi in ne po cesti.
Danes gre posebna zahvala Majdi in Vesni, da sta prišli popisat čase in pripeljali napitek in oblačila na zgornjo gondolsko v teh zahtevnih razmerah! HVALA!
Naslednjič se najbrž že peljemo s Krvavca :lauf:

Začenjajo se tudi sredini nočni teki na Jošt. Več na viewtopic.php?p=317262#p317262
Tudi jaz se pridružujem zahvalam, kajti z ruzakom na hrbtu bi šlo veliko težje v breg. Vendar Majda že ve zakaj, ha ha. Malce sem se poigral s številkami in ugotovil, da je bil Janez danes na tekmi po WMA izračunu daleč najhitrejši. Prvi za njim pa je bil Bregar Metod.
(Škoda, ker niso ob tekmovalcih navedene rojstne letnice, tako bi bil izračun veliko hitrejši)
Današnji Krvavec je bil odličen čeprav je še včeraj kazalo da nam bo vreme nagajalo
razmere so bile kakršne so pač bile ampak so tako za vse enake :D
na vrhu se je pa že mal sonček hotu pokazat

tudi z moje strani gredo pohvale našim dvema zapisnikarcam za prevoz nahrbtnikov in pohvale tudi vsem ki ste se danes spopadli s Krvavcem

lp
Jutri je na sporedu Mohor. 10 km vzpona po asfaltni, makedamski in gozdni cesti bo odlična kombinacija za nedeljsko dopoldne, skupaj s prav toliko spusta v dolino že super trening. Topel napitek se bo pripeljal čim višje, timing služba že šili svinčnike tako da vabljeni. Dobimo se malo pred 9 uro pod daljnovodi na začetku vzpona na Jošt.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA