področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 pegaz
Ja, nakladalka mrve bo kr u redu. Sam če jo s puhalnikom sprauš na skedn, da je nau treba na roko metat gor (evo, raja, iztočnica! Kdo se bo zagrebu?).
;)

Let mi si, oves mamo, mrvo tud... Aja, kakšne jabučke bi blo tut fajn dobit.

Ančka, po 25 letih življenja na kmetih (Vnanje Gorice) lahk midva kr kakšno strokovno debato vrževa. :)

LL, Pegaz :)
 dpop
pegaz napisal/-a: na kmetih (Vnanje Gorice)

Hmmm... ne vem kako hitra je bila (sk)urbanizacija...
ampak danes so Vnanje Gorice bolj Beverly Hills kot
pa "kmetije"...

1456 Darko

P.S. Ni traktorjev sploh :wink:
Uporabniški avatar
 Ancka Pomarancka
Hehe sem pozabila omenit... na enem veliiiikem travniku so zravn posadil tudi bobovce, carjevice in podobno... Nikoli spricano, zadnjih 10 let jih pa sploh ne pobiramo tako da... Ce kdo hoce naravno piskava jabolka - naslov je znan: Jurassic village :D :D :D

Tako da... dragi oslicek, tudi za jabolka je poskrbljeno

P.S.: tudi cvicek mamo. Pa traktor tut (ga znam enmal clo vozit hehehe :) ) ;)
Uporabniški avatar
 pegaz
Ancka Pomarancka napisal/-a:Tako da... dragi oslicek, tudi za jabolka je poskrbljeno

OSLIČEK??? I'm a STALLION!!! A STALLION! A nisi gledala filma?????
:roll: :shock:

Hmmm, bobovci... pa carjeviči, štüpenke, ah, kje so zlati časi nehibridnih jabučkov... Kaj zaena vas je to? A je travnik dovolj raven za pristajanje krilatih konj? A so krtine? A je zamočvirjen, podkovu mu njegovu?
:P
Ahhh, traktor, to je zakon, ne pa tukej ene limuzine pa karavani. Zetor, al pa še bolš Steyr. Uf!
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Kaj ko bi se mi trije malo dol usedl, pa bi vidva meni malo razložila življenje na kmetih.
Jest se bom po 38 ali 39 letih življenja v Ljublajni kot stari ljubljančan preselil 60km stran na Dolenjsko (Dobrnič - Gutnihtsdorf). V totalno provinco, totalno vukojebino.
Uporabniški avatar
 Ancka Pomarancka
Hehe, brez skrbi, da sem gledala Šrekija. A to pomeni da maš luškano zmajčico kot svojo izbranko pa otročičke kot kvazi gremlinčke? :P :P :P

Pa če pogledaš moj profil - Jurassic village (aka Jurka vas :) )

Sicer pa kar se tiče življenja na kmetih - ne menjam za živo glavo.
Blažen mir (vsake toliko časa kakšna kura zakokodaka pa pujsek zakruli, pri moji stari mami še kakšen bikec zamuka in to je to).
Kar se pa dela tiče...pis of kejk. Moje opravilo? Vsakoletno sejanje koruze. Ful fajn :) Stojim na sejalniku in gledam, če se je slučajno cev za gnojilo zamašila :) veri hard staf :) Najbols je blo, ko smo moral koruzo na kozolec spravljat - spodaj smo koruze v gajbe filal, le-te dal na ene dile, vseskupi potegnil gor (s pomočjo traktorja in škripca), gor so gajbe spraznil in potem spet jovo na novo. Najboljša stvar vsega skupi (pač...kar se dela na kmetih tiče) je, da te po opravljenem delu čaka odlična malica, ki jo pripravi stara mama :) :) :) :)

Pa metanje v mrvo je tut zlo luškana zadevšna :) :) :)

P.S. A veš, da ne vem katere znamke traktor mamo... un tastar, rdeč, k mu sedež škripa :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Pegaz :wink: ,
malo si zapustil ta svoj hlevček. Lahko bi si vzel vsaj malo časa, nahranil živino, postlal steljo, odvlekel gnoj na gnojišče,....... mnogo tega je potrebno postoriti v hlevu...... Prezaposlenost ne sme biti izgovor........ :evil: :wink:
No, nič ne de, lahko ti malo pomagam z naslednjim darilom, pošiljam ti, namreč, pastirico, ki bo strokovno urejala tvoj HLEVČEK z živino vred. Punca ima odlične reference in ni kaj, da ne bi tudi tvojega hleva vzorno "pedenala": :idea: :lol:

Slika
Uporabniški avatar
 pegaz
Vlajko,
hvala za prispevek. Me prav veseli, da imamo poleg agro-kolhozniške debate še kako drugo temo v hlevčku. :) Sem se že bal, da ste ime kotička vzeli preveč dobesedno. ;)

Naslednjih nekaj dni (teden, dva) bom prisoten bolj poredko, ker imam osebno/službeno delovno akcijo in mi ostaja bolj malo humorja in dobre volje za kaj napisat. Vas pa berem in, če je res treba, tud kej napišem...

Hvala vsem, ki skrbite, da tale hlevček preveč ne zapredejo pajčevine!

Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

Samo en kratek medklic, da me ne bi uvrstili med pogrešane.
Zamenjal sem službo, od 1.2. sem nazaj na Fakulteti za elektrotehniko. Ta trenutek je akcije toliko, da teče čez rob, zato na TF pišem bolj malo, vsaj na 2 dni pa tudi kaj preberem. Bajsi + ostali, 13.2. na PST obljubim, da pridem, pa tud za organizacijo bom poskrbel (saj zdaj že vemo, kje je parkirišče in kje pustit gele, če nočeš lih omagat).

Za vse, ki mi držite pesti (al pa bi jih, če bi mislili, da to rabim), en prav lep pozdrav,

Pegaz da Migratoriful Bird :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Nataša napisal/-a:
pegaz napisal/-a:Migratoriful

čaki mal...če se prav spomnim...je tule neko kršenje avtorskih pravic? :wink: :lol:

SMETNJE NA VEZI.... KRŠŠŠŠŠUMMMKKŠŠŠŠŠŠŠŠŠ....
...ZONGGG!!!!...

Pegaz da Migratoriful Bird(TM) :)
---
(TM) Registered Trademark by NTA Corp. Used by permission.
(hope hope :))
Uporabniški avatar
 primus
pegaz napisal/-a:...Ta trenutek je akcije toliko, da teče čez rob, zato na TF pišem bolj malo...

ampak čas za avatar zamenat se pa še zmeri najde, a ne ?
:D :D :D
Uporabniški avatar
 pegaz
primus napisal/-a:
pegaz napisal/-a:...Ta trenutek je akcije toliko, da teče čez rob, zato na TF pišem bolj malo...

ampak čas za avatar zamenat se pa še zmeri najde, a ne ?

Pajade, ne mormo vsi sam pr mer stat, roke u bok pa u daljavo gledat... mormo eni tud kej narest. ;)

Sicer mi je pa Gumby malo dosadil, pa Vlajko me je v ravno pravo voljo spravil, pa zmajčka sem enkrat poslikal in sem rekel, da bo za avatar, ko bo prava prilika. In zdaj - preberi si moj .sig.

Uporabniški avatar
 primus
mladenič ? nekako ne trznem več...

- v stilu današnjega dne: mladosti leta ! kmalo ste minule...

- al pa vsem nam bolj razumljivo: odkar me mlade in luštne kelnarce vikajo.... :(

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA