Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 wind
9,5 km tempo teka, 4:29/km. Ja, tudi pri nas se je zlivalo z neba. :D
Ena prednost dežja pa je - ni gužve na cesti in pločnikih.
Uporabniški avatar
 pajo
Bolj kot današnji tek si bom zapomnil reševanje onemogle ženice pri Agrotehniki pri poplavljenem podvozu. Prečkala je progo in padla pošteno. Sem rabil kar nekaj časa, da sem sploh ugotovil, da me nekdo kliče tako slabotno me je klicala. Ker je sam nisem mogel potegniti iz grmovja sem počakal koga pa drugega kot še 1 tekača, da sva jo nesla do klopi. Ker sem loj in skoraj nikoli nimam pri sebi telefona nas je vse skupaj rešil tretji tekač, ki ga je pač imel. In potem mučno čakanje na reševalce ( 40 min od takrat ko sem jo našel) tako, da me je na koncu več kot pošteno zeblo.Razen nas treh tekačev je vse šlo mimo nas kot, da smo kužni. Tekača HVALA vama za pomoč in družbo. :clap:
Uporabniški avatar
 oranžni
Danes sem izvedel poskusni trening v okviru priprav na moj prvi maraton - Rim 2014.

Borštnikova (Auspuh bar) - SPPV (spodnja postaja Pohorske vzpenjače) ~15min; asfalt
SPPV - ZPPV (zgornja postaja Pohorske vzpenjače) ~ 45min; razmočen teren s potočki
ZPPV - Ruška koča ~ 50min; zablatena rahlo pomrznjena plundra
v Ruški koči topel čajček ~ 15min
Ruška koča - ZPPV ~ 45min
ZPPV - SPPV z gondolsko žičnico v duhu varovanja gležnjev in kolen
SPPV - Borštnikova ~ 15min; makadam, asfalt
SKUPAJ BRUTO = 3ure in 15min

Prihodnjo nedeljo, ko se začne 7. zimski pokal peš na Pohorje, vas vabim, da se mi pridružite. V družbi je lepše in čas prej mine! :wink:

Aja, torej 1.12.2014 ob 9.10 pri Auspuhu :laola
  • 1
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA