- 08 Dec 2013, 10:44
Prišli smo vsi, ki smo obljubili. Prvih nekaj kilometrov smo tekli v temi in kmalu smo občudovali čudovit sončni vzhod. Na nebu so bile prekrasne barve in tisti, ki ste to zamudili vam je lahko žal. Napovedanega peklenskega mraza ni bilo. Nasprotno, bili smo mogoče celo preveč oblečeni. Forrest je našel dovolj hribov, da so bili gorski tekači zadovoljni. Srečali smo trop 30-40 srn in kmalu smo bili na cilju. Tam smo na kratko proslavili rojstni dan mateja712 in odpujsali smo domov.
Mene je čakala še pot do doma, kjer so mi družbo delali pajo, krsimona in hojca. S slednjo sva tekla še 3 km in čvekala. Mogoče zato ni bilo sonca, ki je bil napovedan. V glavnem, danes je bilo super. Zahvaljujem se vsem za pijačo, jedačo in družbo. Ostalim, ki jih ni bilo, pa naj se cedijo sline.
Mene je čakala še pot do doma, kjer so mi družbo delali pajo, krsimona in hojca. S slednjo sva tekla še 3 km in čvekala. Mogoče zato ni bilo sonca, ki je bil napovedan. V glavnem, danes je bilo super. Zahvaljujem se vsem za pijačo, jedačo in družbo. Ostalim, ki jih ni bilo, pa naj se cedijo sline.
Twitter @tekvsakdan | Letos pretekel 6 PST. | Seznam okrepčevalnic na PST.