prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 zajc
Prišli smo vsi, ki smo obljubili. Prvih nekaj kilometrov smo tekli v temi in kmalu smo občudovali čudovit sončni vzhod. Na nebu so bile prekrasne barve in tisti, ki ste to zamudili vam je lahko žal. Napovedanega peklenskega mraza ni bilo. Nasprotno, bili smo mogoče celo preveč oblečeni. Forrest je našel dovolj hribov, da so bili gorski tekači zadovoljni. Srečali smo trop 30-40 srn in kmalu smo bili na cilju. Tam smo na kratko proslavili rojstni dan mateja712 in odpujsali smo domov.

Mene je čakala še pot do doma, kjer so mi družbo delali pajo, krsimona in hojca. S slednjo sva tekla še 3 km in čvekala. Mogoče zato ni bilo sonca, ki je bil napovedan. V glavnem, danes je bilo super. Zahvaljujem se vsem za pijačo, jedačo in družbo. Ostalim, ki jih ni bilo, pa naj se cedijo sline.
Uporabniški avatar
 gumpy
Ja-tudi jaz sem zelo užival :D In to v družbi spoštovanja vrednih ultrašev, trail tekačev in tudi gorskih tekačev (kapo dol) :clap:

Jutro je bilo čudovito-sploh rdečkasto oranžno obzorje ob prvem jutranjem svitu.
Mraza nisem občutil-sploh 8)

Kmalu potem, ko se je zdanilo nas je Forrest popeljal na prvega od kar nekaj barjanskih hribov (mislim, da je bilo 5 hribčkov za obdelati) . Nekje na polovici je kot zgledni organizator poskrbel še za okrepčilo :clap:

Med vračanjem nazaj proti startu smo videli veliko srn, ki pa so bile prehitre, da bi lahko na cilju imeli srnin golaž :roll:

Na cilju smo še zalili rojstni dan ''Mateja712 :clap: in se nasmejani razšli.

Bilo je super, se že veselim ponovnega snidenja :D
Uporabniški avatar
 ROSI64
Lepo je prebirat poročila, kjer vsi poročajo o zadovoljstvu na teku, lepih trenutkih,... :D :D kjer ni treba brati nepotrebnega jamranja. :lol: :lol:
zajc napisal/-a: Ostalim, ki jih ni bilo, pa naj se cedijo sline.

Sline se mi ne cedijo, pa tudi žal mi ni, da nisem šel. :-- :--
Uporabniški avatar
 5r002
Pa se mi je le uspelo udeležit barjanskega dolgega teka. Skupinskega seveda! :)
Trase katero je sosed objavil (čez naš najbližji hrib) ne gre kar tako izpustiti... :lol: Kljub temu da je bila ura zame malo prezgodnja.

Če je že zjutraj zaj... naj bo ultra zaj...! Zato sem namesto vožnje z LPP-jem izbral tek do LJ. Ker sem od doma odšel nekoliko prepozno je bil tempo nekoliko hitrejši. Na srečo sem na štart prišel pravočasno, tako da svojega prvega obiska nisem zamudil. :)
Sledil je tek v prijetnem tempu. Vreme je bilo glede na trenutni letni čas super! Še včeraj smo imeli na barju meglo skoraj celo dopoldne.

Hvala vsem TF legendam za super družbo (posebej Forrestu za objavljeno traso, okrepčevalnico in vodenje)!! ;)

Matej, nisem vedel da praznuješ... VSE NAJBOLJŠE!! :toast:

Upam da se mi tudi naslednji vikend uspe pravočasno izstrelit iz postelje... 8)
Uporabniški avatar
 Hojca
Bravo fantje :clap: :clap:

Teči ob čudovitem sončnem vzhodu in srečati trop 30-40 srn je sigurno enkratno doživetje, ampak meni je bilo super že enga zajca srečati :D :lol: in z njim preteči en majhen del PSTja. Zajc :cast:...hvala za družbo, čvek, prilagajanje tempa... :D !

pajo napisal/-a:Čakam samo, da se javi kaka duša približno moje hitrosti. ( beri počasnosti) :D

Jst bi šla takoj...oz. čez mesec ali dva, ko bom (upam vsaj :oops: ) sposobna spet mal več km v kosu pretečt. Samo ne vem, če se ni bi zgubila nekje na barju :mrgreen:
Uporabniški avatar
 maca
Hojca napisal/-a:Bravo fantje :clap: :clap:

Teči ob čudovitem sončnem vzhodu in srečati trop 30-40 srn je sigurno enkratno doživetje, ampak meni je bilo super že enga zajca srečati :D :lol: in z njim preteči en majhen del PSTja. Zajc :cast:...hvala za družbo, čvek, prilagajanje tempa... :D !

pajo napisal/-a:Čakam samo, da se javi kaka duša približno moje hitrosti. ( beri počasnosti) :D

Jst bi šla takoj...oz. čez mesec ali dva, ko bom (upam vsaj :oops: ) sposobna spet mal več km v kosu pretečt. Samo ne vem, če se ni bi zgubila nekje na barju :mrgreen:

Hja, čez kak mesec ali dva, no, tudi jaz bi šla pogledat, kaj je na Barju novega.
Hm, se bova dve zgubljali??????? :oops:
 marjan
Fino je bilo danes z vami vandrati po meni nepoznanih tekaških poteh. Edino, kar lahko potarnam je, da sem si zvil gleženj. Še dobro, da sem ga še ujel zadnji trenutek sicer bilo še bolj joj :( Me kar konkretno boli (oteklina je srednje velika :D ) vendar računam da bo v tednu dni dobro. Treba mi je gledati pse :--

Že tako ali tako sem mislil imeti razbremenitveni teden in zdaj z mirno vestjo to lahko storim :wink:

Se vidimo še kdaj na podobnih poteh
Marjan
Uporabniški avatar
 pajo
Družba počasnih bo rabila vodiča. Bo pač delal intervale pa bo še bolj vesel. Dobra družba pa še dosti km se mu bo nabralo. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 matej712
5r002 napisal/-a: VSE NAJBOLJŠE!! :toast:

Hvala.

Sicer pa zanimiv tek v zanimivi in odlični družbi. Noči je bilo komaj za kake pol ure, potem se je zdanilo. In prav nič ni bilo mraz. Sem mislil, da poznam barje, ker sem že kar nekajkrat kolesaril tam - pa so mi bili nekateri kraji precej nepoznani.
Uporabniški avatar
 Forrest
V nedeljo,15.12.2013 grem(o)? na Krim.
Štartam(o) ob 7:00 izpred končne postaje avtobusa LPP 6b v Notranjih Goricah.
Trasa je dolga približno 26 km, vzpona okrog 800 vm.
Tempo bo lagano sportski.
Uporabniški avatar
 gumpy
Bi se z veseljem tudi v nedeljo pridružil, pa imam druge obveznosti.
Ga bom pa v tolažbo ju3 pičil na Veliko planino - na sonček švicat 8)

Uživajte v nedeljo in kaj poročajte :D
Uporabniški avatar
 5r002
Upam da pride še kakšna izmed sukarskih legend (sukar, darcy...), ki pogosto zahajajo na Krim!

Trenutno stanje na vrhu:
Slika

8)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA