področje za sporočila o ugodnih nakupih
tekaške (in druge) opreme, o popustih, akcijah, ...

Moderator: jkarmen

blazu
Živijo!

Na Tržaški 135 v skladišču Lesnine, smo poleg vadbenega centra Vigor,odprli novo specializirano trgovino za tek, kolesarjenje, veslanje in pohodništvo Amfibija. (Facebook Amfibija)

Na zalogi imamo:
- Tekaške copate Inov8, Saucony, Zoot in Fivefingers
- Tekaške nogavice in športno perilo Smartwool
- Kompresijska oblačila CEP in Compressport
- Tekaška oblačila Zoot

Nudimo tudi test tekaške obutve Saucony in sicer modele Kinvara 3, Guide 6 in Triumph 10.

Poleg naštetega vam lahko ponudimo še veliko drugega:
- Kolesa in oblačila Orbea
- Sedeže SMP (nudimo tudi testne sedeže)
- Plašče Geax in Vittoria
- Zračnice Slime
- oblačila Salewa
- čolne CS Canoe…

Veselimo se vašega obiska!

Blaž

Trgovina Amfibija
T: 059 059671, E: amfibija@amfibija.si
Uporabniški avatar
 lukav
Kje točno pa ste? Sem gledal s Tržaške, pa nisem opazil - tam nekje za Petrolovo črpalko, ne? (tisto v smeri od obvoznice proti centru)
 blazu
lukav napisal/-a:Kje točno pa ste? Sem gledal s Tržaške, pa nisem opazil - tam nekje za Petrolovo črpalko, ne? (tisto v smeri od obvoznice proti centru)

200m pred črpalko na Tržaški v smeri centra zavijete desno na dvorišče Lesnina skladišča.

http://goo.gl/maps/DMzsG

Table bodo kmalu postavljene in bo potem lažje.

lp, Blaž
 blazu
Kaja2737 napisal/-a:A imate Inov-8 off road tekaške modele tudi v bolj "ženskih" cifrah (39)?

Imamo tudi ženske modele.

lp,

Blaž
Uporabniški avatar
 lukav
blazu napisal/-a:
lukav napisal/-a:Kje točno pa ste? Sem gledal s Tržaške, pa nisem opazil - tam nekje za Petrolovo črpalko, ne? (tisto v smeri od obvoznice proti centru)

200m pred črpalko na Tržaški v smeri centra zavijete desno na dvorišče Lesnina skladišča.

http://goo.gl/maps/DMzsG

Table bodo kmalu postavljene in bo potem lažje.

lp, Blaž

Hvala, pridem kaj naokrog.
 blazu
Vabljeni v petek na otvoritev Amfibije!

Slika

lp,

Blaž

p.s. prinesite športno opremo, saj boste lahko preizkušali superge Saucony in kolesarske sedeže SMP. Preizkusili boste lahko tudi različne vodene funcionalne vadbe, v centru VigorGround.
 mikha
Grrrrr, jaz pa sem v petek se jezil, ko sem videl na netu, da ste ob sobotah zaprti. Sem imel pot v LJ. Da bi le vas obiskal pa ne bom sel delat 100km...:)
Uporabniški avatar
 amfibija
Živjo!

dobili smo nekaj novih modelov Inov-8 copat, med drugim tudi x-talon 212, z vodo odbojnim premazom, ki je kot nalašč za zimske teke.

Poleg tega pa imamo nekaj Inov-8 modelov znižanih za 25%.

Saucony -30%, do odprodaje zaloge.

Kako do nas? Lokacija

Se vidimo!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA