Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

chazhmy napisal/-a:Opazil sem, da imajo tekmovalci z letnicami rojstva od 1987-1992 rezultat in WMA rezultat enak (gledal sem samo tekmo na Krvavec). Kako to?

To je zato ker so to najboljša leta (moški od 21-25, ženske od 21-27). Tako so pri WMA določil... Jaz sem vzel faktor za 10km tek.
Evo link pa se mal poglabljaj.:http://www.howardgrubb.co.uk/athletics/wmalookup06.html
...
PS: T1, ne ti meni več jamrat, da nikol ne boš šel na Kališče pod 40 minut in nikoli ne boš dočakal penzije ... evo, Ivo je poskrbel za oboje :) Ivo, popravi, hudo si ga postaral :)
m 1941 72 15 Gorjanc Anton 0:49:32 0:35:20
m 1963 50 XX Gorjanc Anton 0:49:32 0:XX:XX[/quote]

Popravljeno, sem ga pomladil za 22 let :lol:
Če bo še kaj za popravit, bom najprej počakal kak dan dva, da se vse nabere in potem enkrat uredim. Kakšna letnica kje mogoče striže, ko pa bo baza podatkov urejena in točna, bo to delo opravljal program sam. Vi sam dobr laufajte :laola.
Zares dobrodošla poživitev, thief. Zdaj vsaj vem, da če sem uvrščen v drugi polovici uvrščenih, navadna lenčina. Za Janeza pa že dolgo vemo; legenda že za časa življenja.
Uf, upam, da bom do nedelje že dober...
Gorenjskim prijateljem čestitam k uvedbi WMA kategorije. :clap:
Glede na izkušnje na Pohorju verjamem, da bo ta osvežitev udeležence še dodatno pritegnila ter navdihnila.
Tako nas je pred leti vaša liga na Kališče navdihnila, da smo sedaj priča zgodbi, ki se dogaja na Pohorju za kar sem vam iz srca hvaležen. :cast:
prav vesel sem,da je čif uporabil štajersko-wma preračunavanje :D še bolj pa ,da te lahko pomladi (meni je dovolj -20) zimske lige po sloveniji se res dobro prijemljejo in z malo dobre volje je veliko druženja in zadovoljstva.POHORJE pa je res lep zgled vsem,ki o tovrstnih dogodkih še razmišljajo.vsem LIGAŠEM po sloveniji pa veliko užitkov ,pa zdrave ih hitre noge v 2014 srečno lp ju
jutri ob 9.00 gremo v drugi krog KZTL.KALIŠČE nas pričakuje.poti so očiščene,snega ni,inverzija,skratka jutri znajo biti idealni pogoji :D zgornja parkirišča pa precej zasedena s hlodi,zato uporabite spodnja lp ju
Največje parkirisce je takoj nad vasjo Mače, ko se neha asfaltna cesta. Od tam do potoka, kjer je štart imaš še cca 15 minut ogrevanja, zato bodi pravočasen, da ne bo panike :D . je pa Kalisce za vikende kar obiskano, tako da te bodo ze usmerili.
Tisti, ki boste jutri (in tudi kasneje) prvič na letošnji ligi ob prihodu v cilj poleg priimka in imena povejte še svojo letnico rojstva sicer ne boste razvrščeni na WMA lestvici.
Na spodnji povezavi lahko preverite, če ste že vnešeni.
https://drive.google.com/file/d/0BxuGWqPBdf4bNzB1aTJDcjQtWEE/edit?usp=sharing

se vidimo jutri... :wink:
Pri WMA lestvici sem odkril napako :evil: , ki jo moram še popraviti. Vzelo mi bo nekaj časa, do konca dneva pa bo urejena. Popravljeni bodo celotni rezultati lige, razlika pa bo predvsem uvrstitev žensk, ki bodo bolje uvrščene.
Potem pa bo konec z "otroškimi boleznimi" programa za izračun.
Nazadnje spremenil thief, dne 18 Dec 2013, 09:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Če bi bila čebula brez če... . V bistvu ne vem ali so tile novi rezultati in izračuni mišljeni resno ali ne. Točkovno sem nekje na istem, rezultat teka pa je boljši. To me moti. Tako hitro nisem tekel. Ta rezultat ni ne absoluten in ne kakršen koli drugi ampak je...kaj? Ko pridem deseti skozi cilj sem kateri? Peti ali petnajsti. S kom v tem primeru tekmujem?
Zame zmaga tisti, ki najhitreje pride skozi cilj ne glede na starost, spol,... . Ta način točkovanja ni v redu in ti predlagam, dragi matematik, da se ponovno poigraš excelom in pobrišeš rezultate umetniškega vtisa.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA