prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ojla...pa je še en K-Rožnik za nami! :clap:
Luštna družbica, kljub mrazu vsi nasmejani in dobre volje...smeha nikoli ne manjka! :lol:
Kronometrski štart v dveh skupinicah :lol: ...tempo navit uffff...obvezna bo menjava čelke, ker hitrejš kot je šlo manj je svetila...očitno sem ji jaz porabil ves zrak hehe :lol: ...zato pa potem čajček na AnaLizi še tolk bolj paše! :wink: ...seveda brez sladkih in sadnih dobrot tudi tokrat ni šlo! :D

Lepo se imejte, uživajte...naslednji torek pa spet en krogec po K-Rožniku...see yaa :wink:
Evo, tokrat pa sem jaz "zaglavil"....na cesti pa pravi "lučkasti kaos" in ni sepremaknilo prav nikamor...torej je sledila nekajminutna zamuda štarta... :oops: :oops: ...za nameček pa je moja lučka ostala pozabljena doma... 8)

Hitro sva jo z Mucom odšibala...tempo pa... :shock: ...vsaj zame po enomesečnem "izležavanju" (bolniškapress)... :oops: :lol: :lol: ...mpak je "pasalo"... :D :D

....analizo pa sva žal tokrat preskočila... :wink:

Drug teden pa "ponovi vajo"... :lol: ...samo ne spet "čiha puha"...hehehehe... :lol: :lol:

se vidjamo... :D
Današnji tek v redu.Družba prav tako - hvala Mojca. V nedeljo malo pogledal koliko km imam letos. Ha :D če pridem v torek tečt na Rožnik se bo števec zavrtel ravno čez 2000 km. In se je. Ni bilo v kakem planu občutek je pa dober. Se vidimo. :wink:
Pajo> čestitam za 2000-ko :clap: Spoštovanja vreden rezultat!

Jaz letos še 1000-ke ne bom dosegel, pa bo to vseeno moj rekord :wink:
''Po poklicu'' sem namreč bolj kolesar in so mi kolesarski treningi v prvem planu. Tekaški kilometri pa se začno nabirati, ko kolo zaradi mraza počiva.

Sem želel danes prvič priti na K-Rožnik, pa sem zaradi večernih obveznosti raje odtekel en dober treking po moji bližnji okolici.

Načrtujem, da se naslednji torek le srečamo na K-Rožniku. Upam, da me boste veterani tega tekaškega druženja sprejeli :D

lp
Juhuhu pa je še en K-Rožnik za nami... :laola
Prov luštn je blo...vreme idealno za tek...še mene ni zebl tko, da... :lol:

Piškoti pa itak vedno pašejo :wink: ...lepo se imejte...see ya :D

p.s.
...še 3X letos...in to 2x na predpraznični večer...fešta :lol:
hmmm a bo ura K-Rožnikovanja ista?
Jp, jp....naslednji K-Rožnik je res še ob standardni uri (17.30)....potem pa je vse stvar dogovora...24.12. je sicer delovnik...res pa je tudi, da bomo verjetno bolj ali manj že "familjarno" aktivni tako, da je vprašanje...kako in kaj...morda pa ga prestavimo na kakšen dan prej ali kasneje... :oops: :?: :oops: ....bomo na analizi še kakšno na to temo rekli... :D :D 8) 8)

P.S. Če ima slučajno kdo čas in voljo biti usmerjevalec na Teku Božičkov (20.12.), da se nam slučajno kakšen Božiček ne bi izgubi ... :lol: :lol: ....ga bomo zelo veseli. :D :D Lahko se javiš na ZS ali na klub@tekaskiforum.net :D :D Seveda bo poskrbljeno, da bodo prostovoljci dobro videli (lučkapress) in da jih ne bo zeblo (čajpress)... :lol: :lol:

Se vidimo....na K-Rožniku in "pri Božičkih"... :lol: :lol:
  • 1
  • 403
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA