tekac 007 napisal/-a:Miha dej rekordm mal pavze... bo potem večji užitek, boš vidu lestvica ne gre vedno navzgor so tudi padci in ponovni vsponi , tako je to pri športu....važn da vstrajamo.
Uf Tekac007 brez skrbi,zdej mam tko nov svoj trening kar že počnem od leta 99,ko sem dobil stimulator fepa2 in mi je toliko pripomogel da imam dokaj normalno gibanje v goleni in prav tako se mi je okrepil Tibialni živec,ki je bil tako ohromljem da mi je včasih stopalo dol padlo,zelo pa mi je pri tem daju oporo Cvalenti prvo v fitnesu od leta 99 do leta 2004 in me tud pripravil do tega da sem se vključeval v Torkova tekaška druženja in pozneje me tudi spremljal na parih tekih za pokal kamnika,ki pa sem ga osvojil.Bom pa videl kako si bom lahko še pomagal,ker mislim da glede na mojo preteklost,ki je bila obarvana z športom saj sem se od 5. razreda naprej vedno kvalificiral za občinski kros,ker sem pa imel na koncu v 8 razredu dovolj dobr čas na občinskih krosih,sem se pa uvrstil na državni kros v Kopru leta 1992.........Je pa ena stvar,ki sem jo pa mogoče zamolčal.......hehe Cvalenti je pa glavni krivec,da sem se jst spet z tekom začeu ukvarjat,ni pa vedu da jst imam že ene rezultate glede teka,edino Deniz in Jani Golob pomoje to vesta

zato vsa pohvala Cvalentiju in torkovcem,jst si zdej nogo ceu tedn na štrom dajem in sobota na Primzija in letos mam namen izboljšat lansko leti povprečni čas 53:43 vsaj za 7 minut če ne več