Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bojana11,
si končno končno nekdo ki se spozna. Nisem poznavalec vasih primorskih zadev. Me pa stvar okoli teh tekov zelo zanima. Ali lahko poveš kaj več? Za koga dela moj.mir? Sklepam, da je on "izvajalec del", oz. "manager", oz. "direktor", oz. vse skupaj. Ampak zanima me za koga dela. Kdo so "lastniki"?
Lahko kaj več pokomentiraš?
bojana11 napisal/-a:Spoštovani,

nisem prebrala vsega, lahko pa pritrdim, da pri tem maratonu sigurno ni vse lepo in prav. Doma sem iz teh koncev in tu imamo več informacij kot vi v Ljubljani. Glavni pobudnik teka, Mojmir Kovač se uspešno skriva in ne izpostavlja-že ve zakaj.
Tisti, ki njegove mahinacije poznamo od blizu pa vemo, da on to dela za svojo denarnico in nič drugega. Na škodo tekačev. Će ste bili kdaj na teku na solinah, tam veste, da veliko ne štima. Tudi na maratonu ne bo.
Da se na obali dogaja, je samo za pozdraviti. Žal je le to, da so zadaj vedno isti ljudje. Ki jih obiskuje inšpekcija, davčna oni pa se izmikajo in odpirajo vedno nova društva in izkoriščajo pridobljeni denar za svoje potrebe.

LP, Bojana

haha..Le kdo se skriva pod tem uporabniškim imenom :!: :?: Se mi kar dozdeva, slog pisanja je naravnost prepoznaven :lol: Kakorkoli že, res pogumno dejanje, namreč pisati o stvareh kar tja v en dan, na podlagi "neformalnih informacij" brez enega konkretnega argumenta :!:

Lepe praznike vsem, pa lepo trenirajmo, manj z zlobnimi jeziki in več z nogami, april se bliža :laola
Danes plačal startnino.
Prvega se ne sme zamuditi.Bil sem tudi na prvih solinah in ostalih,vedno je bilo lepo.
Na morju je vedno lepo in na prvem maratonu bo prav tako.
O odlični organizaciji ne dvomim,glede na izkušnje do sedaj.
Sicer je pa že Kekec dejal:dobra volja je najbolja.
Će si dobra volja in odlična organizacija padata roki je uspeh zagotovljen.
V kar ne dvomim.
Pogumno in veselo naprej.Prazniki in teki so pred nami,juhuuuu.
Nazadnje spremenil bojanm, dne 23 Dec 2013, 15:11, skupaj popravljeno 1 krat.
bojana11 napisal/-a:Spoštovani,

nisem prebrala vsega, lahko pa pritrdim, da pri tem maratonu sigurno ni vse lepo in prav. Doma sem iz teh koncev in tu imamo več informacij kot vi v Ljubljani. Glavni pobudnik teka, Mojmir Kovač se uspešno skriva in ne izpostavlja-že ve zakaj.
Tisti, ki njegove mahinacije poznamo od blizu pa vemo, da on to dela za svojo denarnico in nič drugega. Na škodo tekačev. Će ste bili kdaj na teku na solinah, tam veste, da veliko ne štima. Tudi na maratonu ne bo.
Da se na obali dogaja, je samo za pozdraviti. Žal je le to, da so zadaj vedno isti ljudje. Ki jih obiskuje inšpekcija, davčna oni pa se izmikajo in odpirajo vedno nova društva in izkoriščajo pridobljeni denar za svoje potrebe.

LP, Bojana

Ja in poleg tega da pobira milijarde EURov z organizacijo solinarskega teka (1500 udeležencev X 15 EUR = 1 mld. EUR) je ta Mojmir tudi črnograditelj brezplačnega fitnesa na odprtem pri Seči, ki si ga ogleduje in poizkuša odstraniti množica občanov. In glej ga zlomka, včeraj mi je pred Mercatorjem pobral hrano za pasje zavetišče, nekje sem slišal, da on s tem futra svojega psa. Poleg tega z organizacijo brezveznih prireditev moti počitek turistov v Portorožu in s spuščanjem lampijončkov ogroža našo varnost. Domišljavec misli, da bo naredil najboljši maraton. Naj ga ustavijo, preden naredi še kaj neumnega!!!
Hvala lonely... sem zelo polaskan in veš , da te spoštujem in podpiram.

A kot sem že napisal debata presega svoj namen.

Prav včeraj sem iz radovednosti po internetu zbiral informacije tudi o drugih članih organizacijskega odbora. In ugotovil, da so to vsi že prekaljeni v organizaciji tekaških in drugih prireditev ali pa imajo druge funkcije v športni dejavnosti. Torej sposobni ljudje z izkušnjami. Menim, da je to že zadostna garancija za uspeh.

Ne glede na mnenje nekaterih o preteklem in morebiti prihodnjem delu predsednika organizacijskega odbora (Mojmir), predvidevam, da tudi drugi ne stojijo križem rok in kar samo opazujejo. Če bo kaj slabo šlo, bo "odgovornost" tudi njihova. Glede na njihov renome pa dvomim, da si bodo to privoščili.
Lepo, da bo še 1 maraton v Sloveniji. Upam, da bo uspel.

Zanimivo se mi zdi, da je tako rekoč samo 1 krog (čeprav tečeš velik del poti nazaj po isti trasi, vendar v obratni smeri).

Ne poznam poti, vendar se mi glede na prejšnje komentarje zdi, da bo težko teči bos (je pa prav posebna kategorija na vseh razdaljah). Ali lahko kdo pove, kakšna je pot (koliko asfalta, koliko makadama, koliko kock)?

Zaenkrat me moti edino zelo hiter zaključek najcenejše tarife (kar 3,5 meseca pred maratonom). Celo v Ljubljani so precej let potrebovali, da so prišli na sedanja 2,5 meseca.

Ker tale forum berejo tudi organizatorji tega maratona in so tudi v tej temi aktivni, bi vprašal, kako je s prevozom na start polmaratona? Na strani organizatorja piše, da ta bo, nisem pa zasledil, koliko stane ta prevoz.
Rad bi pa dodal tudi naslednje.

Vsi, ki kritizirate ali obsojate Mojmirja imate mogoče tudi prav. A mislim, da noben ne more zanikati, da je velik "promotor". Je minila večja tekaška prireditev v RS, brez njegove prisotnosti? Vedno in povsod promovira svoje teke. Se tudi trudi (kot je napisal tudi sam z kiksi). A trudi pa se le in verjetno še več. Mislim, da bi malokdo bil pripravljen to delati.

Tudi, če je alfa in omega prireditve, menim, da je izbral odlično ekipo okoli sebe. To je tudi velik plus in zagotovilo za prihodnje delo.
tek42 napisal/-a:Lepo, da bo še 1 maraton v Sloveniji. Upam, da bo uspel.

Zanimivo se mi zdi, da je tako rekoč samo 1 krog (čeprav tečeš velik del poti nazaj po isti trasi, vendar v obratni smeri).

Ne poznam poti, vendar se mi glede na prejšnje komentarje zdi, da bo težko teči bos (je pa prav posebna kategorija na vseh razdaljah). Ali lahko kdo pove, kakšna je pot (koliko asfalta, koliko makadama, koliko kock)?

Zaenkrat me moti edino zelo hiter zaključek najcenejše tarife (kar 3,5 meseca pred maratonom). Celo v Ljubljani so precej let potrebovali, da so prišli na sedanja 2,5 meseca.

Ker tale forum berejo tudi organizatorji tega maratona in so tudi v tej temi aktivni, bi vprašal, kako je s prevozom na start polmaratona? Na strani organizatorja piše, da ta bo, nisem pa zasledil, koliko stane ta prevoz.

do line 120 asfalt line 120 0d polovice in line 121 utrjen makadam
line 47 kocke in strm vzpon iz fiese na pacug konec line 48 in začetek line 49 utrjen makadam konec line 49 line 50 in line 51 gozdna pot posuta s peskom širine 1 do 1,5 m, vse ostalo asfalt. trase maratona sem že večkrat pretekel, pa še nisem naletel na blato. strm klanec pa je praktičnole dvig s fiese 2m nad morjem na Pacug na okoli 60 m na okoli 300 m dolžine in vzpon s Tartinijevega trga na cerkvico v Piranu, vse ostalo pa so le blagi klanci in nič posebnega.
bojana11 ha ha ha ha :laola :laola

cel čas sem sumil, da se tu nekaj čudnega dogaja in res glavni pobudnik Mojmir Kovač se res uspešno skriva. že dolgo ni nič napisal. najverjetneje šteje denarce, ki mu jih marljivi tekači nakazujejojo na njegov osebni TRR. bravo bojana11 ker si nam odprla oči :clap: :clap:

sam sem pripravljen z vsakim pokomentirati, predebatirati in tudi spremeniti lastno mnenje, če me nekdo prepriča z argumenti. ko mi pa nekdo reče, da je vse narobe, se z njim ne pogovarjam več. vse ni nikoli narobe in tudi Nostardamus ne more vedeti, da bo 13.4.2014 vse narobe.

bojana11 če se želiš prijavit in pomagat pri organizaciji me lahko pokličeš na 041 72 42 62 lahko pa se tudi prijaviš kot volonterka na www. istrski-maraton.si

aja bojana11 HVALA za komentarje, tako umetno držiš našo prireditev visoko med dogodki na forumu!
Nazadnje spremenil Mojmir Kovač, dne 24 Dec 2013, 01:11, skupaj popravljeno 1 krat.
tek 42
prevoz z busom iz Kopra v Piran na štart 21tke je že vračunan v ceno štartnine oz. je gratis.
ne razumem pa tvojih pomislekov glede plačila. o teku imaš vse informacije, poznaš časovnico plačil. enostavno se prijavi in plačaj štartnino. zakaj bi se obremnejeval koliko časa traja neko plačilno obdobje? če se slučajno teka ne boš mogel udeležiti, boš dobil denar nazaj. res ne vem v čemu je keč in te prosim, če mi lahko razložiš. hvala!

kot sami pravilno ugotavljate je to poseben maraton, proga je pestra in slikovita. to je drugačen maraton, je maraton za prave ljubitelje teka, ki ljubijo izzive in ne le štoparico!

in kot ugotavlja moj prijatelj Bojam M.(ki ni na Povežimo soline samo tekel ampak je tudi volontiral, volontiral pa je tudi na portoroškem triatlonu), bo to prvi maraton in prvega se ne pozabi nikoli! kot tudi prvega se ne sme zamuditi. zato pridite in pričnite skupaj z nami pisat zgodovino!

nihče na tem planetu ni sposoben organizirati tako dobrega teka, da bo dober za vse. vedno bo nekdo nekje našel kakšno napakico.. zato vas že sedaj vabim, da nam po končanem maratonu pomagate z vašimi vtisi, mnenji in videnji, da bo drugi Istrski maraton leta 2015 še boljši! HVALA!
Lojze in Mojmir Kovač, hvala za odgovor.

Sam se ponavadi prijavljam bolj na koncu, ker šele takrat vem, ali bom zmožen normalno preteči določen tek, zato me je zgodnji prvi rok zmotil. Vem pa, da je za organizatorje bolje, da čimprej vedo, približno kolikšna bo udeležba, a vseeno se mi zdi 3 mesece in pol precej dolga doba, sploh za prvo izvedbo, ko tek še ni uveljavljen. V Škofji Loki so prvi tek tudi tako zastavili, a so potem pod pritiskom tekaškega foruma te roke zamaknili. Res pa je to domena organizatorja, jaz sem samo podal svoje mnenje.
Mojmir Kovač napisal/-a:tek 42
kot sami pravilno ugotavljate je to poseben maraton, proga je pestra in slikovita. to je drugačen maraton, je maraton za prave ljubitelje teka, ki ljubijo izzive in ne le štoparico!

in kot ugotavlja moj prijatelj Bojam M.(ki ni na Povežimo soline samo tekel ampak je tudi volontiral, volontiral pa je tudi na portoroškem triatlonu), bo to prvi maraton in prvega se ne pozabi nikoli! kot tudi prvega se ne sme zamuditi. zato pridite in pričnite skupaj z nami pisat zgodovino!

nihče na tem planetu ni sposoben organizirati tako dobrega teka, da bo dober za vse. vedno bo nekdo nekje našel kakšno napakico.. zato vas že sedaj vabim, da nam po končanem maratonu pomagate z vašimi vtisi, mnenji in videnji, da bo drugi Istrski maraton leta 2015 še boljši! HVALA!

... in zato pridem tudi jaz, pa če bi ga organiziral sam Lucifer! Gotovo bo to en lep tek in edino kar še potrebujem so okrepčevalnice na 5 km, kakšen tuš ali osvežitev v cilju, malo dobre volje, pa sem zadovoljen.
Tudi na LM odlaufam dva kroga, čeprav je v org. odboru Županković... na Nočnem teku Ljubljanica pa me recimo ne bo več (promocijski izdelki tik pred rokom, majice ni bilo v vrečki...).
Verjamem, da bo 13. aprila :laola Če pa ne bo, potem me pa 2015 gotovo ne bo na startu. Dober organizator se tega gotovo zaveda. Se tečemo!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA