prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Jutrooooo....prišli, videli bolj švoh, ampak vseen odtekli en K-Rožnik! :laola
Včeraj bi namesto čelke bolj prav prišla kakšna meglenka :lol: ampak tudi to ima svoj čar :D

Tokrat je za dobrote na AnaLizi poskrbel Jožko, ki gre v zasluženo penzijo! :clap: ...hvala lepa in upam, da boš še vedno našel čas za kroženje po Rožniku! :wink:
Za naslednji K-Rožnik bodo manjše terminske spremembe, kar bo več povedal Avi...do takrat se pa lepo imejte in uživajte...see ya :wink:

p.s.
v petek pa vsi v Tivoli...Božički in Rdeči noski vabijo!!! :D
Ha Muc, saj si že vse napisal...boš postal "uradni" poročevalec s K-Rožnika :clap: ... :D :D

Žal mi je le analize, ampak ko te nekaj "čoha" po grlu, se človek hitro spravi pod vroč tuš...morda pa bi Jožkotove "rcnije" bolj pomagale... :lol: :lol: :lol: in Jožko čestitke!!! :D :D

Sedaj pa POZOR!!! :mrgreen:

Torej majčkeno smo modrovali in nekako je na plano priplavala ideja, da bi naslednji K-Rožnik, izjemoma prestavili na sredo. Torej na praznični 25.december. :mrgreen:

Glede ure je bilo nekaj omembe za "po južni" ob 14-ih...če pa ima še kdo kakšen drug predlog pa kar na plano z njim...vse je lahko še stvar dogovora... :D :D :D

Toliko za enkrat..v petek se pa seveda še vidimo na Božičkih. :D
Ker imamo polži več kot dovolj vlage in teme na naših poteh smo se (nekateri) odločili, da naš zadnji letošnji Krožnik začnemo v torek ob 9:30h. Tempo bo počasen samo še ni sigurno kje bomo šli. Meni diši podaljšena zadeva nič pa nimam proti klasiki. Če koga zanima... Sreda pa dež :-- nak nam ne diši.
Nazadnje spremenil pajo, dne 22 Dec 2013, 23:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Hojca napisal/-a:Glede na to, da v sredo ne morem (ob 14h bo pr nas "glih pred južno" :wink: ), pridem tudi jaz v torek :D

Mislim, da nas bo takrat dosti ravno na ali po kosilu, zato bi bilo bolje da bi štart premaknili na 15:30, tako da bi zaključili ravno do mraka.
AVI napisal/-a:Hm...hm...hm....kaj pa sedaj...eni bi tako, eni bi drugače....uf...uf.....kaj pa če naredimo ob 11-ih dopoldne, takrat pa sigurno noben nima kosila...hehehehehe....

Se vidjamo....

Jaz sem za vsak slučaj rezerviral kar cel dan, po dolgem času lahko spet enkrat pridem :)
ojojoj...sem mal zmede okrog ure nardila, sori :oops: ...ni bil moj namen, samo razlog, zakaj jutri ne morem, sem navedla :wink:

No, s Pajotom sva ga odkrožila, po dolgem času celo skoraj celega pretekla :D . Mogoče celo ne zadnjič letos. :laola
AVI napisal/-a:OK...predno nastane popolna zmeda s tole našo urco....je sedaj situacija taka, da bo Božični K-Rožnik v sredo ob 10.30...

Ja, malo je bilo "lobiranja"....hehehehehehehehe...to je sedaj "in"...hehehehehe.....Tako bomo za kosilce vsi že doma....

To je beseda! :lol:
Superca, jest pridem na en božični K-rogec v prazničnem tempu hehe...see yaa :wink:
  • 1
  • 404
  • 405
  • 406
  • 407
  • 408
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA