Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Peš vzpon na Belvi z Leonom.
Gor sva šla po gozdni poti, dol pa malo tu, malo tam.
Skupaj 6,4 km, skupni čas 1:15:25, okoli 700 m višincev.
:juhuhu:
Navzdol sva malo stala in navijala za tekmovalce Zimskega pokala, ki so kar leteli mimo naju.
:clap:
Se kdo ukvarja s plavanjem? Skratka nisem nek plavalec, sem pa danes plaval žabo 2.5km, se pravi 100 dolžin 25m bazena v času 1:07:00. A je to kaj dober rezultat, misleč če dosega neko povprečje (ne)plavalca.

Hvala za odgovor.

Lp, M.
Nazadnje spremenil Medicius, dne 27 Dec 2013, 20:04, skupaj popravljeno 1 krat.
2,5 km plavanja. Vmes 10 x 100 m šprinti.
:D
Medicius!
To tvoje plavanje je čisto OK za rekreativca.
Je pa res, da je kravl hitrejši in lažji način plavanja, ko ga enkrat obvladaš. Glede na to, da lahko plavaš skupaj dobro uro, bi lahko počasi začel z kravlom. Kakšno dolžino bazena, pa počitek, pa spet kakšno dolžino. Pa vmes žabico. Mogoče tudi v eno stran kravl, v drugo pa žabico.
Tudi jaz sem isto začel pred štirimi leti, pa lahko sedaj kravlam tudi več kilometrov skupaj.
Jaz sedaj plavam še samo kravl, žabico sem skoraj pozabil, oziroma mi ne paše več.
Včasih na treningih pomaga tale rek:
Ne ustavim se, ko sem utrujen, ampak, ko sem končal.
:wink:
Dopoldan 12,4 km teka okrog Ptujskega jezera z Leonom. Do konca osmega kilometra je še zdržal moj počasen tempo, potem pa je odbrzel naprej. Mladina... :roll:
:lol:
Popoldan pa vzpon z ženo iz Rudijevega doma na vrh Donačke gore. Na vrhu je spet božično drevesce z okraski in bombončki, ki kar vabijo :oops: .
3,1 km poti, 300 m višincev v vsako smer, čas z njo ni pomemben. Potem pa odlična gobova juha v Rudijevem domu.
Srečala sva Heleno na njenem podvigu in dobro ji gre.
:laola
Maks, tebi pa tudi!
:clap:
5 km jutranjega teka v dežju. Še na zadnjem letošnjem teku se vreme kuja.
:?
Letos me je štirikrat na tekmah pošteno pralo in zeblo, enkrat na tekaški tekmi, dvakrat na triatlonu in enkrat na kolesarski tekmi.
:roll:
Sicer pa, moj podpis pove vse.
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA