prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Formentera napisal/-a:
cele napisal/-a:Pa sem jo tolo GOLADO v SOLO izvedbi. Bilo je super srečal še dva tekača. Drugače pa krepko pod uro, sem pa pogrešal družbo.

LP,

:clap: Priden! :)

Anedele. ;)
Formentera napisal/-a:Jaz sem danes uspela it prej, da sem ujela še nekaj sončnih žarkov, naslednji teden se vam pa verjetno spet pridružim.

Pridna! :clap: :)

Lp, Jusuf
Hoj!
8) Konec zajebancije! :D Ta teden je Jusuf nazaj v akciji. :) V torek Rožlada ob 1900 pred vhodom v bazen Tivoli, v četrtek Golada ob 1700 na običajnem mestu. :)
Bodite točni! :)

Lp, Jusuf
Hoj!
creski napisal/-a:Dragi Jusuf in ostali, v nedeljo delal nocne nadure na Goladi.

Pohvaljen. :) In naj te pohvala ne zavede v lenobo. :P
creski napisal/-a: Prav imas, ni vec heca, tect je treba...

Ja, konkurenca ne pozna zimskega spanja. :D

Lp, Jusuf
Hoj!
cele napisal/-a:ŠE malo pa štart. JUSUF je spočit in našpičen ufff kako bo letelo upam da nas bo veliko.

8) Cele, kako spodbudne besede. ;) Na srečo jih nisem videl pred začetkom teka. :P
Za zgodovino je pomembno, da je Golada bila. Srečali smo nekaj pohodnikov, tekačev nisem opazil na poti. ;) (meglenodojemanjeokolice PRESS) Resnica je tudi, da sem v klanec po domače "crknil". Šest tednov pavze je pustilo svoje posledice.
Cele je bil razred zase, ampak je naju z Raziskovacem spremljal do asfalta in pri tem tvegal zamudo pri časovni kontroli. :) Zaradi prazne galaktične baterije je bila tudi analiza kratka. ;)
Za zaključek lahko ugotovim, da je bil moj začetek tekaške sezone pričakovano zanič. Naslednji teden bo potrebno veliko izboljšanje. :twisted: (danzmagesebliža PRESS)

Lp, Jusuf
Pozdrav!

NM Bajsi imajo zdravniško opravičilo, moja malenkost so tudi zasedeni in tako Rožlada danes bo. Spiritualna. :twisted: (mordasekdovseenoojunači PRESS)
Ampak v četrtek na Goladi ne bom manjkal. :) Ob 1700 na običajnem kraju. :)
Srečno!

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

8) Toliko, da se bo vedelo: Golada je bila. In to uspešna. ;) Upam, da ste vsi duhovno navzoči čutili kako je oranzni slon lomastil po Golovcu. :) Cele se je nedaleč za observatorijem pravilno odločil, da je zadrževanje v delovnem območju lomastečega oranznega slona nevarno. :twisted: In je šel v izvidnico. 8) Na cilju je sledila kratka analiza in potem sva pujsnila vsak svojim zmagam naproti. :D
Lahko potrdim, da je tek po Golovcu v nežni mesečini prav posebno lepa izkušnja. ;)
Se vidimo naslednji teden.

Lp. oranzni slon
Hoj!
Oni sami NM Bajsi imajo tudi za ta teden zdravniško opravičilo. Torej bo Rožlada tudi ta teden duhovno obarvana. :)
Golada bo seveda zelo drugačna s pristno fizično izkušnjo. :P V četrtek ob 1700 na običajnem mestu. Bodite točni. ;) Srečno!

Lp, Jusuf
Pozdrav!

creski napisal/-a:Ej Jusuf, Slon in ostali... ce se danes na tazadnji cetrtkovi letos prikazem se vedno velja ob 17.00?

Me veseli, da se boš oglasil. Ja, velja ob 1700. ;)
Juhuhu, Golada je spet tu. :D

Lp, oranzni slon
Pozdrav!

Moram naju pohvalit, da sva bila pridna in sva zvila Golado pod uro. Tempo pogovorni. :) Odsev Ljubljane in lune je zadostoval za tek brez lučke. :) Analiza je bila kratka, da sva lahko pujsnila novim zmagam naproti. ;)
Creski hvala z družbo.

Lp, oranzni slon
  • 1
  • 365
  • 366
  • 367
  • 368
  • 369
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA