Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Od jutri naprej startamo z odprto tekmo že v dolini, merjenje časa pa bo potekalo s čipi (karticami oziroma zapestnicami). Ne pozabite jih doma. Tistim, ki ste jih prejeli že lansko sezono, veljajo tudi letos in se za njihovo uporabo ni potrebno oglasiti pri prijavni službi. Kdor je lanski čip izgubil, lahko pri prijavni službi dvigne novega. Enako velja za vse, ki jih še sploh nimate.

Kdor bo prišel v cilj brez čipa, bo registriran v rezultatih le, če bo zapisnikarju po prihodu v cilj povedal svojo startno številko (oziroma osebne podatke). V tem primeru bo registracija časa prihoda izvedena šele po zabeleženju vseh njegovih podatkov.

Na spletni strani so objavljeni posodobljeni rezultati preteklega vzpona.

Jutri bo malce oblačno, zato tudi temperature ne bodo preveč nizke in bo kar dober oprijem.
Danes je bilo pa res množično.
Razveselil sem se prisotnosti oziroma udeležbe Špele in Kairosa. Pismo. Špelca me je popapcala za malo malico, na cilju pa mi je rekla: "Sem prehitela svojga zajčka" in mi dokončno porinila nož med rebra. Sedaj se zdravim in ližem rane ... bom moral več trenirat :lol:

Kmalu pokaže Pohorje svojo zimsko masko, takrat se bo pa skrilo sicer še tako redko blato. Danes ga je bilo namreč največ kar pomnim.

Bravo zimski pokal ... :clap:
ZdravkoC napisal/-a:Danes je bilo pa res množično.
Razveselil sem se prisotnosti oziroma udeležbe Špele in Kairosa. Pismo. Špelca me je popapcala za malo malico, na cilju pa mi je rekla: "Sem prehitela svojga zajčka" in mi dokončno porinila nož med rebra. Sedaj se zdravim in ližem rane ... bom moral več trenirat :lol:

Kmalu pokaže Pohorje svojo zimsko masko, takrat se bo pa skrilo sicer še tako redko blato. Danes ga je bilo namreč največ kar pomnim.

Bravo zimski pokal ... :clap:

O, lepo, da naju je bil nekdo vesel. :D
Če bi vedela, da si se me tako razveselil, se pa ne bi tako trudila, da sem čim prej na vrhu. :lol:

Vse super, edino blata je bilo malo preveč.
spela* napisal/-a:O, lepo, da naju je bil nekdo vesel. :D
Če bi vedela, da si se me tako razveselil, se pa ne bi tako trudila, da sem čim prej na vrhu. :lol:

Vse super, edino blata je bilo malo preveč.

Špela oprosti saj sem bil vesel tudi tebe, a še bolj Kairosa s katerim sva družno prehodila skorajda vso pot do vrha. Tako nama je čas hitreje minil in kar naenkrat sva bila na vrhu :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA