prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Kunec
Tek okoli jezera je kljub nizkim temparaturam pravo doživetje, saj je kar velik del jezera zaledenelega. Odlavfali smo dva kroga, nato pa sva z Igorjem odšla do Rateč in nadaljevala s tekom na smučeh. Najprej sva se malo ogrela po ravnini, nato pa sva se odpravila proti Tamarju. Med potjo sva se ustavila pod Planiško velikanko in se tam malo smučala po bregu. Pot nadaljevala to Tamarja, proga je kar težka saj se kar dosti dvigneš. V koči v Tamarju pa imajo dober in poceni čaj, ki se kar prileže. Pot nazaj do izhodišča je precej lažja saj se spustiš v dolino. Proge so odlično urejene in dovolj široke, ter obsijane s soncem. Če bo čas se še kdaj odpravim tja.
 Lučko
miro napisal/-a:Ja Lučko sem se že odločil, tudi drugo nedeljo se dobimo na ogrevanju , nato pa mogoče še naprej na tek s smučmi.

Velja :lol: , Tjaši bom pa smučke namazu. :wink:
Uporabniški avatar
 Veggie
Bo treba enkrat sprobat ta zloglasni krog :!:

Sploh ce se B vitamini (aka kremsnite) talajo :twisted: :lol:
 Lučko
Veggie napisal/-a:Bo treba enkrat sprobat ta zloglasni krog :!:

Sploh ce se B vitamini (aka kremsnite) talajo :twisted: :lol:

V tej temi temu krogu pravimo ogrevalni krog :lol: :arrow: zloglasni krog je v drugi "hudi" temi Blejskega kroga...buuuuu :twisted:
Ti pa neki povem :arrow: kremšnite so pa res zloglasno dobre. :cast: :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Veggie , kremšnite ravno ne talajo, če pa boš prišla v naš konec te jaz počastim z dvema , mogoče se bo izprsil še kateri tvoj "oboževalec", pa se boš najedla znamenitih blejskih kremšnit , da boš komaj hodila.
Toplo povabljena v "podobo raja" , zagotavljam , da ti ne bo žal, sploh če bo z nami Milan, da bosta lahko tekla v vajinem tempu , mi se bomo zadovoljili z bolj počasnim.
Lp
Miro
 laufar
A pa sploh veste, kje se dobijo ta boljše kremšnite, mislim, na Bledu? :shock:
Uporabniški avatar
 Vlajko
laufar napisal/-a:A pa sploh veste, kje se dobijo ta boljše kremšnite, mislim, na Bledu? :shock:

Sav sam se pretvorio u "uho" :shock: :roll: :wink:
 laufar
Najboljše dela Angelca v Park hotelu, frišne pa dobite v slaščičarni hotela, vhod iz zgornjega parkirišča hotela, kuhinja je pa takoj zraven. Tu so tudi cenejše kakor spodaj v kavarni ali Riklijevem hramu. (Do konca februarja je slaščičarna na žalost zaprta, vendar kuhinja dela, kremšnite dobite samo v kavarni).

Angelca je zadnja še aktivna slaščičarka, ki se je naučila mojstrovine od velikega Ištvana, ki je kremšnite prinesel na Bled, vendar gre tudi ona kmalu v penzijon, tko da navali narode dok ima! 8)
Uporabniški avatar
 miro
No tudi "šmonove" niso slabe.
Miro
Uporabniški avatar
 Barb
laufar napisal/-a:Najboljše dela Angelca v Park hotelu,

s tem se strinja pa tudi mama šefla, saj tudi ona dela po njenem receptu :wink:

Miro, pri Šmonu je pa grmada zakon.Ti kr Fotra pa Gagi vprašaj,kaj sta jedla :wink: Mislim,da obstaja celo neka fotka. :roll:
 laufar
Pr Šmonu je vse dobr, razen kremšnit, če jih enkrat probaš v PH!

Od Angelce so iz domačih jajc in masla, Šmonove pa vsebujejo margarino, mam vpogled.......... 8)
Uporabniški avatar
 Veggie
Lučko napisal/-a:V tej temi temu krogu pravimo ogrevalni krog :lol: :arrow: zloglasni krog je v drugi "hudi" temi Blejskega kroga...buuuuu :twisted:
Ti pa neki povem :arrow: kremšnite so pa res zloglasno dobre. :cast: :wink:

miro napisal/-a:Veggie , kremšnite ravno ne talajo, če pa boš prišla v naš konec te jaz počastim z dvema , mogoče se bo izprsil še kateri tvoj "oboževalec", pa se boš najedla znamenitih blejskih kremšnit , da boš komaj hodila.
Toplo povabljena v "podobo raja" , zagotavljam , da ti ne bo žal, sploh če bo z nami Milan, da bosta lahko tekla v vajinem tempu , mi se bomo zadovoljili z bolj počasnim.
Lp
Miro

Ok, ok! :D Torej -ce me kdajkoli zanese na Bled, se povabim na tek in ne na kremsnite (:P) , ok? :D (hvala za ponudbo & povabilo! :) Vzamem na znanje :lol: :wink: )
Aja, in seveda: na ogrevalni krog :!: :lol:
Uporabniški avatar
 miro
Žal me to nedeljo - trinajstega ne bo na Bledu , imam službene obveznosti - škoda.
Upam , da drugo nedeljo pridem , če ne bom mogel vas obvestim , drugače pa ostane vse standardno.
Lp
Miro
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA