Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 janika
Pajo, Asparagus, Lencica, Mojca - Happy Birthsdayevka...★♥:)

Lepo vas bi bilo videt v Litiji enkrat v naslednjem letu cimprej da nas ne bi zasnezilo.
Dobre hrane nikoli ne sme zmanjkati. Prinesem suseno sadje, narastek s prosene kase in jabolk.
Mozni termin za dober tek: nedelja 5.1. ali 12.1.2014? Ali gre kdo v Medeo slucajno ker nisem ne prijavljena ne pripravljena ampak ce je dobra druzba pa grem vsaj do Litije:) LP Janika
Uporabniški avatar
 Hojca
Se strinjam tudi jaz, da bi se bilo lepo kaj videt in tek od Litije do Kresnic mi je ostal v lepem spominu. Tako da, če Alenka/asparagus predlaga datum, ki mi bo ustrezal, sem zraven, drugače pa ob naslednji priliki :D

Asparagus napisal/-a:...
od Litije do Kresnic obvezno enkrat januarja. Bom sporočila dan ali dva prej. Nerada preveč načrtujem, ker če je lepo vreme, gremo včasih smučat.
...

Bom pa še moje mnenje okrog tega načrtovanja datumov povedala, čeprav vem, da boste eni hudi :-- :wink: Po mojem je res bolje, da se točnega datuma ne fiksira veliko vnaprej, ker potem to rata neka obveza, sploh za "organizatorja". Sploh pa, ker je že v naprej povedala, da so še drugi plani v igri. Pa tudi, če zato pridejo/mo le dva al pa trije :? Moje mnenje pač :wink:

Drugače pa... za mano je tekaško kar pestro leto, vsega po malem. Žal vmes tudi poškodba stopala :( Ne vem sicer točno, kaj je bilo, ampak po dveh mesecih počitka se v decembru vračam "na stara pota" :juhuhu: ...in upam, da se kmalu spet kaj vidimo.

In seveda srečno 2014 :laola :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Uf, januarja se vam ne bom mogla pridružit na teku, sem čisto zasedena (tudi smučarija je vmes :wink: ). Imejte se pa seveda super in oh in sploh :clap: .
Smo pa bili pridni za konec leta s pisanjem, le nadaljujemo v 2014 tako :D :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Včeraj sem odtekla zadnje kilometre lanskega leta in moram reči, da sem zadovoljna s tem, kar sem naredila. Imela sem se lepo in šlo je brez kakšnih poškodb :D . V dobri družbi je bilo vedno čudovito in veliko prijetneje premagovati kilometre, četudi sem marsikaterega naredila sama.
Januarja še malo bolj na izi tečem, potem pa se bo že dan podaljšal in bo tudi preko tedna več možnosti za prijeten tek. Če pa nahecam družbo za med tednom po temi, bo pa itak super :wink: .
Polžki imejte se čudovito :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Že drugi letošnji tek je za mano. Če sem v nedeljo vzela s sabo Indya, pa sem danes po službi kar sama odpolžala po ulicah Ivančne :D . Ker je sijala lunca, nisem potrebovala lučke, drugače pa bo potrebna, saj vsi pločniki niso osvetljeni. Pa so me pravzaprav bolj motile dolge luči nasproti vozečih avtomobilov danes kot pa kaj drugega. Skratka, bilo je odlično, bo še treba ponovit :clap:
Imejte se lepo in uživajte :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
lenči napisal/-a:Že drugi letošnji tek je za mano. Če sem v nedeljo vzela s sabo Indya, pa sem danes po službi kar sama odpolžala po ulicah Ivančne :D . Ker je sijala lunca, nisem potrebovala lučke, drugače pa bo potrebna, saj vsi pločniki niso osvetljeni. Pa so me pravzaprav bolj motile dolge luči nasproti vozečih avtomobilov danes kot pa kaj drugega. Skratka, bilo je odlično, bo še treba ponovit :clap:
Imejte se lepo in uživajte :laola

Škoda, ker nisi prišla v Litijo. Bila sem doma, morala bi teči, pa sem z izgovorom, da se slabo počutim, obtičala doma :( .

12.1. grem smučat, tako da s Kresnicami ne bo nič. Tudi za 19. in 26.1. se raje ne bi menila(rojstni dnevi).

Predlagala bi 8.2.2014, kar bi bilo približno 4 leta po tem, ko smo šli prvič v Kresnice in 2 leti po tem, ko smo šli drugič :D
Uporabniški avatar
 Ananda
A to greste na dve leti na ta tek? No, potem se naslednjic (2016) pridruzim. Do takrat bom ze nazaj v "formi". :D Sicer pa, da se pohvalim: danes sem prvic letos tekla in naredila dober kilometer. :clap: Potem pa se je desno od popka zacela hitro razvijati blaga bolecina in sem odnehala. Sicer sumim, da je bolj psiholosko kot kaj drugega, ampak se vedno pravim, da "buls cvik ku flik". Km na km pa se bo pocasi nekaj nabralo. Aja, srecnga pa zdravga vsem! Pozno, ma bolje ikad nego nikad.
Uporabniški avatar
 janika
Da se spet javim, ker je jutri napovedan soncek. Ker ob tako toplem vremenu ne gre zamuditi teka zunaj, se bom zaradi cimmanjsega ogljicnega odtisa odpravili tect iz Lj-Polje proti Kresnicam, pa tako vsako nedeljo dokler se kooncno enkrat ne srecamo:) Nazaj pa na vlak ce se zgresimo saj vsi polzki radi tecemo samo ne na istih tekaskih poteh
Janika:)
Uporabniški avatar
 Ananda
Ne vem, kako je z ostalimi polzki, a jaz pridno tecem. Prejsnji teden trikrat, ta teden pa sem tudi ze zacela s tekom.Tja do 8 km sem ze prilezla. Kot nagrado za pridno delo sem svojemu Polarju privoscila celo nov pas za senzor. To sem seveda obzalovala, ker sem po dolgem casu spet tekla z merilcem in ugotovila, da je utrip "malce" visji od zeljenega. :shock:
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, tudi jaz nabiram kilometre. Vendar ta teden smučarske :wink: :lol: . Potem pa spet tekaške. Je treba migat, ker je tako fino :wink: :D .
Imejte se polžki in uživajte :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
Čeprav imam rada sneg in sonce, moram priznati, da je letošnja vlažna in pretopla zima dobra vsaj za tek. Dvakrat na teden malo zakrožim po mestu, čez vikend pa poskušam narediti daljši tek.
V soboto me je dobil dež, ampak to me ni motilo. Motila me je klobasa in kislo zelje, zaužito uro in pol pred tekom :evil: .

Polžki, pazite na prehrano, če ne veste, kako je treba zdravo in športno jesti, je na TF polno nasvetov v zvezi s tem :D . Jaz jih berem preveč površno :( .

Računam na vas 8.2.
 *Irena*
Asparagus napisal/-a:Čeprav imam rada sneg in sonce, moram priznati, da je letošnja vlažna in pretopla zima dobra vsaj za tek. Dvakrat na teden malo zakrožim po mestu, čez vikend pa poskušam narediti daljši tek.
V soboto me je dobil dež, ampak to me ni motilo. Motila me je klobasa in kislo zelje, zaužito uro in pol pred tekom :evil: .

Polžki, pazite na prehrano, če ne veste, kako je treba zdravo in športno jesti, je na TF polno nasvetov v zvezi s tem :D . Jaz jih berem preveč površno :( .

Računam na vas 8.2.

Se strinjam, meni je včasih še prevroče. Sem pa tudi jaz tekla v soboto na vašem koncu, ampak že zjutraj malo pred osmo. Pomislila sem pa tudi na tek Litija - Kresnice, ki mi je ostal v lepem spominu, pa čeprav nas je skoraj zamedlo :lol: . Če bo res 8.2., se vam z veseljem pridružim :D .
Uporabniški avatar
 pajo
Računam, da bom imel moško družbo na teku. :D Pa, da se še kdo pripelje iz smeri Ljubljane. Bolj kot ne je ekipa znana.
  • 1
  • 350
  • 351
  • 352
  • 353
  • 354
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA