prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
 EBX
Prodam mp3 player narejen posebej za tekače - lahek, udoben za uporabo, slušalke so fiksne in jih lahko uporabljamo pri kakršnikoli športni aktivnosti.

Poglej si ga na:

www.EBX.si

Pa lep dan vam želim vsem skupaj... :-)
Uporabniški avatar
 lojze
Očitno so ti mp3 (EBX) izredno slabe kvalitete. Meni je prvi deloval takoj od začetka 10 minut in se ustavil , poslali so mi drugega, ki je deloval pol leta in se sedaj obnaša kot tvoj, ker sem elektrotehnik sem malo preizkušal, torej sem menjal bateriji med seboj. Prvi je prvič deloval dve uri (očitno je bila baterija napolnjena) sedaj dela le po 10 minut, torej je problem v vezju, ki izklaplja polnjenje, tako, da se baterija ne polni, ta drugi se obnaša enako kot s prejšno baterijo, se izklopi takoj po vklopu, začne igrati in ugasne. Odsvetujem nakup teh mp3 player-ev.
Uporabniški avatar
 thinkblue
Jaz imam sicer enega z ebaya, ki prav tako nima posebej gumba za glasnost. Spreminjaš pa jo tako, da držiš pritisnjen gumb za ->-> naprej oz. za <-<- nazaj. Verjetno ju tukaj enako ;)

Slika

PS: Na tem na sliki (kupil sem ga za manj kot pet evrov skupaj s poštnino) mi baterija drži približno 1h 45min.
 Natasha73
Najlepša hvala za odgovor.Res je tako ja. Me pa moti, ker ne vem, kdaj je baterija napolnjena. Lučka skoz sveti. Zadnjič mi je po nekaj urnem polnjenju zdržal točno dve pesmi. :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA