tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Uporabniški avatar
 MihaPR
Mislm, da tisti, ki bo(m)o odtelki tavelik krog ne zelijo met po 25 km pred sabo se golovca :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Miha, mislim, da se je Maretov predlog nanašal na polovičkarje.
Tadolgi bi tekli Fužine - Koseze - Fužine, Takrajši pa Koseze - Fužine.

Mare, tvoj predlog je zanimiv, ima pa manjšo pomanjkljivost: tek po asfaltnih brezpotjih med bloki je v primerjavi s PST-jem po barju v sončnem vzhodu in meglicah - no, manj privlačen. Res pa je, da tam Ninočka peče palačinke (kako je z dostavo, a maš tam štant, al jih z okna razdeljuješ po frizbi varianti? ;) )

Nta, tvoj bojkot tokratnega teka ni bil spregledan. In ker je (uradni) razlog zanj (mrez! zima bus zebe!) izven našega vpliva, te vabim, da se s Simonom oglasita na Balinalizi. Noben ne bo pregledoval kupončkov al pa štartnih številk, na toplem bosta in nahranil vaju bojo. :)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 pegaz
Še nekaj:

Prosim, naj se javi še en prostovoljni prevoznik za relacijo Koseze-Fužine!
Trenutno imamo Maniko, ki bo itak pustila avto v Kosezah in bo po teku del takratkih lahko peljala v Fužine, vendar štarta v Kosezah, in mene. :idea: Rabimo torej še nekoga, ki bo mene pred štartom peljal v Fužine. V nasprotnem primeru se pridružim Maniki pri teku Koseze-Dolenjka-Koseze. :roll: :o

No, bo grožnja zalegla? Storite kaj! :)
LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Staša
Jaz se javim za prevoz. LP:)
Uporabniški avatar
 Manika
Jaz odpovedujem tek in prevoz, ker sem spet zbolela. Očitno bi gripa rada postala moja prijateljica, jaz jo pa odganjam. Upam, da mi bo uspelo.

Lep tek vam želim!
Uporabniški avatar
 pegaz
Manika napisal/-a:Jaz odpovedujem tek in prevoz, ker sem spet zbolela. Očitno bi gripa rada postala moja prijateljica, jaz jo pa odganjam. Upam, da mi bo uspelo.
Lep tek vam želim!

Manika, čim prej se pozdravi! Ti držim pesti. Pij čajčke in doma ostani.

Zdaj rabimo še enega prevoznika! Vozači - tekači, javite se!

LL, pegaz :)
 kristina
Hoj,
jaz sem sicer tak zelo neredni forumovec, ampak to nedeljo bi pa sla tect polovicko in sem torej lahko tudi sofer.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Nadvojvoda Pegaz, pohvaljen!
NM Bajsi tokrat teče samo polovico. Včerajšnji tek čez Rašico ga je postavil na realna tla. Tako je na razpolago za šoferja.
NM Bajsi je odpustil kuharja oz. šlaščičarja zato torte ne bo.
Vsak udeleženec teka in tisti, ki se predhodno najavi na Balinalizi ima na voljo eno pijačo po lastnem izboru že plačano.
Se vidimo!
Uporabniški avatar
 klaudi
Živijo!
Kar se mene tiče, se lahko dobimo kot prejšnjič v Kosezah in nekateri pustimo avtomobile tam. Jaz bom tekla polovico.
Uporabniški avatar
 MihaPR
se jest verjetno udelezim samo analize :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
MihaPR in Manika obema želim enostavno čimprejšno vrnitev med udeležence tega sedaj že tradicionalnega Bajsijevega teka po PST-ju.
Upam, da bo to nedeljo prisoten tudi DPOP, ker je kar malce čudno, kje je prečastiti fotograf. :(
Nikde ga nema njega, ne duha ne sluha, kje se on nalazi :wink: .
Vau, a bo mis Klaudi tud pritekcala
:wink: , pol bo pa poskrbljeno za tempo :wink: pred analizo in na analizi!
ČAO!
Uporabniški avatar
 GaGa
tomaz.zupancic napisal/-a:Upam, da bo to nedeljo prisoten tudi DPOP, ker je kar malce čudno, kje je prečastiti fotograf. :(
Nikde ga nema njega, ne duha ne sluha, kje se on nalazi

Tole je pa za njega absolutno premraz :lol:, če se ne motim je enkrat omenjal mejo 10-15 stopinj, plusa :!:
Torej bomo nanj še dolgo čakal :roll:
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla!

Pridem na cel krog, verjetno kar hiter..

lptini
Uporabniški avatar
 Dule
pegaz napisal/-a:V Kosezah se zberemo ob 8:15. Zborno mesto: parkirišče pred Internormom.

A je to tam kot smo imeli parkirane nazadnje :?:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA