Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

bojanm
Če se ne motim za okroglo številko izvedbe teka, 10 "rojsti dan" :D
Na prvem se nas je zbralo rekordnih,se mi zdi 90, ta številka, se mi spet zdi, da je pri zdajšnih tekih povežimo soline kar malo večja.
 Mojmir Kovač
ZAČELO SE JE!

danes je napočil TISTI dan, ko se odprejo prijave na najlepši in najkrajši tek na 10km, tek Povežimo soline 2014. prijavite se lahko na www.skid.si

prosim opomni tudi prijatelja, da se je začelo!
Uporabniški avatar
 zz topka
Mojmir, povej mi nejki...
Jast imam v mojih bukvah opis tekme: Povežimo soline prvič opisan 18.3. 2006.
(Takrat je bila Sindis tretja abs.) Zdaj, da bi mi kdaj( v njeni tekaški eri) na kateri tekmi manjkali...??? Se mi zdi skoraj misija nemogoče. In bi bile po teh datumih sedaj na vrsti devete Povežimo soline.
Ma, kaj se kot prve Povežimo soline šteje tek z imenom 1. Sečoveljski tek? Ki je bil 9.7.2005? (Takrat pa je Sindis abs. zmagala). Potem se mi poklopi stvar. :wink:

(In še, če morda ti veš... 6.11. 2004 smo laufali v : tako mi piše- Pomjan-Manžan ? Se tebi morda kaj sanja, za kaj je tu šlo? )Meni se namreč ne :idea: Pa , sori, če smetim.
 Mojmir Kovač
žiw!

1. Povežimo soline je bil leta 2005, ko se je zaključil pod glavno cesto za Piran (nadvoz v avtokampu Strunjan)...

Pomjan Manžan je dirka, ki jo je organiziral Butulj oz. AK Koper in je par kilometrol dolg tek v hrib...

tek smo organizirali tudi 2x na sečoveljski "gasilski" veselici, ki je nekje v začetku julija...to pa se je teklo po dolini med trtami...

to je to, uživaj!

se vidimo na solinah!

Mojmir
 Mojmir Kovač
13.januar 2014 je bil uspešen dan!

na tek Povežimo soline se je prijavilo točno 166 tekačev, trenutno nas je prijavljenih 265 MEGA kajne?

prijavljati pa so se pričeli tudi prvi pohodniki, trenutno jih je že 26 prijavljenih!

več informacij dobite na www.skid.si
Uporabniški avatar
 vencelj
RoKo napisal/-a:A teka ni bilo? Nikjer nič zapisanega... :?

Japljeva fotogalerija:
https://plus.google.com/103862101339423 ... xVYNP8vJTR

in še ena v že odprti temi: viewtopic.php?p=322719#p322719

Menda je bilo udeležencev 1823 :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA