Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

VSEM FORUMOVCEM IN VSEM POHAJAČEM NA POHORJE, PA NAJ SI BO V OKVIRU 7.ZPPP ALI IZVEN NJEGA, V NOVEM LETU ŽELIM VELIKO ZDRAVJA IN NOVIH ZMAG NA VSEH PODROČJIH VAŠEGA DELOVANJA!

:laola
oranžni napisal/-a:VSEM FORUMOVCEM IN VSEM POHAJAČEM NA POHORJE, PA NAJ SI BO V OKVIRU 7.ZPPP ALI IZVEN NJEGA, V NOVEM LETU ŽELIM VELIKO ZDRAVJA IN NOVIH ZMAG NA VSEH PODROČJIH VAŠEGA DELOVANJA!

enako, enako vsem in enako tudi oražnemu ju hu hu
Srečno novo leto 2014 vsem soustvarjalcem Zimskega pokala peš na Pohorje!
Organizatorjem, ki zelo profesionalno opravljajo nalogo, ki so si jo zadali (Marjan in čudovita ekipa).
Službi za obdelavo rezultatov (Žarko press).
Maksu in Hermanu za vizualni presežek.
Vsem tekačicam in tekačem. Brez nas bi bilo pusto.
Naj izjemna energija na totem Pohorju traja še dolgo.
Se pridružujem v željam vsem, še posebej pa tistim, ki nas vsako nedeljo inspirirajo na totem Pohorju.

Jutri (6. vzpon) pa kot je že v navadi vabimo na tradicionalno "novoletno srečanje" v piceriji Tottapizza (Mercator center Pobrežje), kjer si bomo med 12. in 13. uro ogledali video projekcijo zadnjih šestih vzponov. Kot se za prvi vzpon v novem letu spodobi je ta vzpon poznan tudi po izjemnih udeležbah tako po številu kot po kvalitetni zasedbi s posebnimi gosti. Zato še posebej vabljeni. :laola
zz topka napisal/-a:Bog ne daj, da bi zavist gorela :evil: :evil: :evil:
Sam, res ste mal predaleč. Sem pa z mislimi z vami, vsakič. :clap:

Enkrat te bo zagotovo premamilo, da prideš/prideta/pridete na našo ligo :wink:
ZdravkoC napisal/-a:
zz topka napisal/-a:Bog ne daj, da bi zavist gorela :evil: :evil: :evil:
Sam, res ste mal predaleč. Sem pa z mislimi z vami, vsakič. :clap:

Enkrat te bo zagotovo premamilo, da prideš/prideta/pridete na našo ligo :wink:

V živo bosta navdušena! :juhuhu:
Rezultati zadnjega pohoda so že objavljeni :clap: : http://si.srichinmoyraces.org/

Ker pa smo na polovici, sem naredil še lestvico, ki upošteva najboljše 4 vzpone (ABS in WMA), da se lažje vidi uvrstitev:

- Absolutno: http://download1654.mediafire.com/mi9jc ... 6.+ABS.pdf

- WMA: http://download1078.mediafire.com/1maa3 ... 6.+WMA.pdf

Z upanjem na kakšno belo nedeljo - veliko uspeha vsem
Danes je bilo fantastično že od doma pogledat na obsijano Pohorje. Takoj sem zmanjšal število tekstila nad pasom, hlače zgolj čez kolena, rokavice kolesarske z odrezanimi prsti ... vedel sem, da bo vroče. Itak mi je vedno vroče, zato tudi tokratni ukrepi. Aja, pa tri leta stare nove šprintarce sem nataknil, da se ne raztrgajo v omari od dolgega časa. Nabavljene ravno za zimsko ligo :mrgreen: in so tako samevale.
Res je bil lep dan, na koncu pa še kos odlične torte ob praznovanju Mamuta.
Baje je bila danes rekordna udeležba.
Pohorje je zakon.
Naš Marjan Jauk je zakon :wink:
Današnja 8. tekma je bila "mokra" in precej "blatna". Dež nas je pričakal že na štartu in nas potem spremljal v začetku teka. Na srečo smo z višino prešli iz nizkih oblakov in proti vrhu je bilo prav prijetno. No blata ni manjkalo nikjer na progi, tako da je tu in tam kar lepo drselo.

Po občutku nas je bilo vseeno kar dosti tekačev, bi rekel okrog 150. Spust po "klasični" strani pa je bil ena sama drsalnica. In seveda prihod zopet v nizke deževne oblake. A vseeno, tekma je bila lepa, obrazi nasmejani, časi pa še kar dobri. Lep pozdrav vsem :mrgreen: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA