Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ulala...lepa in težka tura... :clap:
vsa čast ti...očitno imaš nagledano dobro varianto iz Gradca gor v hrib...tam se po moje kar vleče, da prideš v prave hribe...ali se motim?

si imel smučke ali kar peš? Se je prediralo?

pa še to :wink:
Pozabil si posneti tista plehnata vrata iz zadnje uganke :D :D oz. dati novo uganko :juhuhu:
klas napisal/-a:Ulala...lepa in težka tura... :clap:
vsa čast ti...očitno imaš nagledano dobro varianto iz Gradca gor v hrib...tam se po moje kar vleče, da prideš v prave hribe...ali se motim?

si imel smučke ali kar peš? Se je prediralo?

pa še to :wink:
Pozabil si posneti tista plehnata vrata iz zadnje uganke :D :D oz. dati novo uganko :juhuhu:

Oj!

Hvala Janez!

Čestitke tudi tebi za "Mikroavanture"- Super ideja. Mogoče se vam kdaj pridružim.

Ja "do pravih hribov je kar zapleteno"... Imajo preveč različnih "informacijskih označb " in "po noči" hitro zaideš.

Bil sem (kot po navadi) peš. Brez krpelj. Lani po zimi, ko se je sneg "vdiral do pod kolena" sem naredil le "polovičko".

Tokrat mi je uspelo, predvsem, ker je na odprtem "sneg dokaj držal", le v gozdovih se je "pogrezalo", pa še srečo sem imel, da so glavne točke ture med sabo "bile kar dobro povezane (sledovi krpelj), toda ne skoz", pa še snega je bilo le nad cca 1200 mvr.

V glavem, imel sem "veliko, veliko sreče", da se je lahko tako ugodno izšlo.

Bilo pa je res nepozabno, da ne rečem neponovljivo.

Lep pozdrav! zvone

http://zvone.blogspot.si/
tek_v_snegu napisal/-a:Čeprav Zvone omenja veliko sreče, diši po pravem podvigu.
:clap:

Hvala Ivan!

Po prespani noči, bi še bolj potrdil temu (sreči). Škoda, da sva tokrat bila hkrati na "različnih bregovih" (beri hribih).

Drži se in lp. zvone
klas napisal/-a:Pozabil si posneti tista plehnata vrata iz zadnje uganke :D :D oz. dati novo uganko :juhuhu:

Pozdravljen Janez!

Hvala, da si me spomnil...

UGANKA: Kaj je na spodnji sliki z moje ture čez Koralpe?

Slika

Zmagovalca uganke popoljem na kakšno turo po Golici (Koralpah)

Hvala in lp. Zvone
:D :D zgleda kot tista svetloba od daleč na koncu tunela, kot jo opisujejo klinično mrtvi, ki so se vseeno vrnili med žive :-- :D :D

OK, zdaj pa zares :roll:
- najprej opazka, da te slike ni v zadnjem albumu :mrgreen: - torej posnetek ni uspel ali ni bil mišljen za javnost :wink: . Škoda, da ga ni v albumu, ker ga ne moreš povečati

Kaj pa bi lahko bilo:

- odsev tvoje lučke v steklu (recimo, da si hotel slikati nek vir svetlove skozi okno)
- del novoletnih okraskov slikan skozi zarošen objektiv
- obcestna svetilka slikana "ala zvone"

to je zaenkrat...naj še drugi probajo :D
hoja napisal/-a:Bravo, Zvone :clap:
Tudi mene se loteva "faušija", pa se tolažim, da je leto še dolgo
in nam enkrat uspe uskladiti termine :D !
Še na mnogo lepih fotografij in varnih korakov!
Lp

Hvala Helena!

Bravo tudi za tvoje ture. :laola

Seveda, priložnosti bo še veliko...

Drži se in lp. zvone
tek_v_snegu napisal/-a:Ja če se zagrebem za zimski trekking Golica - Graz potem bom se prodruzil pri oceni, da gre za premikajoco svetilko.

Pozdravljen Ivan!

Tokrat je odgovor NE!

lp. zvone
Nazadnje spremenil zvone, dne 14 Jan 2014, 21:36, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA