prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!
spela* napisal/-a:To je pravo vprašanje!

Torej prideš na dvojni program? In to fizično. Duhovna sekcija je že sedaj številčna. Takrat bo že težko najti kakšno prosto frekvenco. :D

Lp, Jusuf
Pozdravljeni Goladarji,

Jusuf napisal/-a:Hoj!

Toliko, da se bo vedelo kaj nam je storiti ob 400 strani te goladarske sage. Enkrat po novem letu je cele rekel, da gremo dvojni program, ko odpremo 400 stran. :D Moja malenkost se strinja z njim. :P
Ta dan se nezadržno bliža. Želim, da pozabite vse izgovore, pridno vadite noge in prste, ter se udeležite tega veselega dogodka. :D

Lp, Jusuf

...mogoče bom pa imela do takrat že kaj kondicije, ker sedaj se vas bojim :-- 2mesečna pavza je naredila preveč :evil: .
Ekipa (tojkarska) treniram, sam bolj počasi gre ampak do našega trenutkazmage bom že IN (upam) :oops: .

Do takrat pa, lepo se imejte in ne se preveč pretegnit :--

LP iz Velenja 8)
Hoj!
MojcaZ napisal/-a:Pozdravljeni Goladarji,
... snip, snip, ...
Do takrat pa, lepo se imejte in ne se preveč pretegnit :--

LP iz Velenja 8)

Predlagam, da raje prideš kaj mimo in se nehaš smilit sama sebi. :) Menda še nikogar nismo požrli. Menda! :D
Ali si hrabra knapvoka upa vstopiti v žrelo strašne pošasti Golade? Ali bo hrabremu mišku uspelo? .... ;)

Lp, Jusuf
Hoj!

cele napisal/-a:
No JUSUF si videl kako smo ratal pridni zdej pa kr pišemo in pišemo :--

Dejmo do 400 :laola

Vidiš kaj naredi dobra ideja? In veš kako se bo šele teklo? :)
Zadeva se odlično razvija in najbolj veselo bo obiranje sadov v obliki OR in podobno. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:Opa, Goladarji smo pa začeli resno trenirati ... (jezik). :clap:

8) Hmm, spela, študiram kako ti uspe z jezikom tipkat? To moram videt. (nogesožemalopočasnejšeodprstov PRESS)

Lp, Jusuf
Hoj!
cele napisal/-a:Kdo bo tam?

:) Dobro vprašanje. ;) Po krajši sms debati sem vedel kdo ne pride. :) Duhovna povezava tudi ni ravno delovala. Verjetno sem bil preveč raztresen zaradi slabe optike. ;) Verjamem, da ste izkoristili tople dni v januarju za tek. :P Današnjega še posebej. :twisted:

Lp, Jusuf
  • 1
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 372
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA