Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

kbk
:wink: Torej... tudi letos si v koledarček tekaških prireditev , ki se jih boste udeležili, lahko označite 17.maj kot dan, rezerviran za KBK... :clap: :clap: :clap:

lepo povabljeni!!!!!!! :laola
 kbk
še 96 dni do štarta... žled je v teh dneh kar dobro žel tod okoli, ampak do 17. maja bo vse v redu... :clap: :clap: :clap:

In v kratkem bomo objavili razpis in odprli prijavno listo... :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 mac
Letos pa me žal ne bo :lol: , 17. sem že vpisan in sicer na Dvorec Zemono da se oženim. Pa 2015....

Sicer pa bi se časovno obe prireditvi lahko izpeljali, a mi je bilo predlagano, da naj si dopoldne raje odpočijem. Sem upošteval nasvet. :--
Uporabniški avatar
 zz topka
mac napisal/-a:Letos pa me žal ne bo :lol: , 17. sem že vpisan in sicer na Dvorec Zemono da se oženim. Pa 2015....

Ma, dej, dej, Mac, gejnej, kej noriš...Slika
pa, ja dej.... za KBK boš ob 12 evrov, ma za ohcet ???? Kam boš šel po tolko dnarja, dej, gejni, gejni :lol: :--

He, he, he, jast tudi računam, na koji način prit na KBK in hkrati imet birmo za tamalga :?:

No, ja , če ti ni druge, pa.... NAj BO SREČNO ZA VEČNO!
Slika
 kbk
naj omenim ,da vsem ,ki se poročijo na KBK-ju, pred, med ali po tekmi Športno društvo Marmor Hotavlje časti štartnino. :clap: :clap: :clap: ...in tudi nekaj riža se bo dobilo... :lol: :P :D :wink: :roll:
preskrbimo lahko tudi matičarja in svate :lol: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA