Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Medicius
@Danijel, za vikend pa plug pred sebe ali pa takoj za plužno službo. :D
No, jaz sem včeraj pri nogometu fasal 3x3cm velik žulj na prednji blazini podplata, ki pa me danes ni ustavila na easy varianti teka:
Duration - 00:34:28, HRAvg - 133bpm, Distance - 6.22km, PaceAvg - 05:33min/km

Jutri pa intervali.
Uporabniški avatar
 Medicius
Danes štirje intervali po 1km v tempu 4min/km, z ogrevanjem in iztekom skupno čez 8km. Jutri pa bazičen tempo v razdalji 7,5km ne glede na vremenske pogoje, tudi če bo 30cm snega. 8)
Glede bursitisa.... opazil sem, da so težave izrazitejše pri dvoranskem nogometu (druga obutev, gibanje, teren). Bom pač en čas opustil to rekreativno dejavnost. :(
 jan2402
Včeraj 12 km v tempu 5'03''/km. Danes je na vrsti sobno kolo (45 min +) in vaje za moč.
 wind
Medicius napisal/-a:Danes štirje intervali po 1km v tempu 4min/km ...

Zakaj pa tako hitro? Zadnjič si omenil, da bi zdržal tempo 4:20 kakih 5 km.

Ko me prime, da bi šel prehitro, se spomnim na tole:
If our goal is a 20:00 5K, we want to run repetitions at 20:00 5K pace right now. We want to skip ahead to the glorious conclusion of our training program. Only one problem: We aren't in shape to run goal pace yet.

Remember, we don't run repetitions to practice running faster. We run repetitions to improve the physiological systems that will allow us to run faster in the future. To accomplish this goal, we train 5K "effort" rather than 5K "pace." As our fitness improves, our pace will improve.

http://www.runnersworld.com/race-traini ... age=single
  • 1
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA