prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...

copate katere znamke uporabljate?

Adidas
103
12%
Asics
164
19%
Mizuno
218
25%
New Balance
30
4%
Nike
216
25%
Reebok
32
4%
drugo
92
11%
 Askrat
Kaja2737 napisal/-a:Poglej raje xa pro 3d ultra, so bolj primerni za pohode. Jaz imam gtx izvedbo in jih pozimi uporabljam za tek, poleti pa za v gore.

Jih imajo v Intersportu verjetno?
 GasperZa
Zdravo :)

Zaradi napake izpred dveh let, ko sem se prehitro zaletel in šel v nakup v za tekaškimi copati kjer so mi za kakšno številko prevelike ter tudi preširoke za moj podplat, ki je ozke dimenzije sem se odločil da bom ta denar pogoltnil in si nabavil druge, le tako bo pravi občutek teka prišel v noge :) . Zato se obračam na vas, da mi priporočate katere copate naj kupim?
Tečem predvsem po teh njivskih poteh-makadam/nekaj asfalta, teža 60kg.
Copati naj bodo nekje do 100-130€.

Hvala in lep sončen dan :wink:
Uporabniški avatar
 Medicius
Nekoč sem nosil copate Asics GT 2130, ki so bili izredno lahki in imeli dobro blaženje. Me zanima kateri model Asics copatov bi naj zdaj bil temu podoben ali kateri model drugih firm bi priporočali.

Hvala za odgovore.

Lp, M.
Uporabniški avatar
 pajo
Medicius napisal/-a:Nekoč sem nosil copate Asics GT 2130, ki so bili izredno lahki in imeli dobro blaženje. Me zanima kateri model Asics copatov bi naj zdaj bil temu podoben ali kateri model drugih firm bi priporočali.

Hvala za odgovore.

Lp, M.

Če si bil zadovoljen z 2130 :D potem ti bodo 2000 še toliko bolj sedle na nogo. Nimaš kaj menjati.
Uporabniški avatar
 zajc
Medicius napisal/-a:Nekoč sem nosil copate Asics GT 2130, ki so bili izredno lahki in imeli dobro blaženje. Me zanima kateri model Asics copatov bi naj zdaj bil temu podoben ali kateri model drugih firm bi priporočali.

Hvala za odgovore.

Lp, M.

GT-2000. Zdržale ti bodo najmanj 4810 km.
Kot pa vidim v spletnih trgovinah so zdaj zunaj že "GT-2000 v2".
Uporabniški avatar
 grb
Moje so tudi ful lahke in totalno udobne. Znamka Crane. Kupil v Hofru za 15 € :-)
Uporabniški avatar
 pajo
grb napisal/-a:Moje so tudi ful lahke in totalno udobne. Znamka Crane. Kupil v Hofru za 15 € :-)

grb ti si vsaj z mene poleg zajca razred za posebne primere. Nisem še pozabil tvojih legendarnih superg Asics xy z 5000 + km in take imam sam na žalost samo še za na vrt.
Uporabniški avatar
 Medicius
zajc napisal/-a:Zdržale ti bodo najmanj 4810 km.

A pri 4810. kilometru so ti razpaddle? :lol:
Drugače pa hvala za odgovore. Bom jih probal na noge v kaki trgovini, pa verjetno kupil za spomlad. Zdaj imam nove Salamonke čez zimo.
Uporabniški avatar
 Medicius
Kje se pa preveri trpežnost copat? A je za vsak model drugače specificirana, kot obvezen podatek proizvajalca ali je ta podatek rezultat uporabniških izkušenj?
Sicer pa je meni ta kilometrina pisana za dve leti tekanja. :-)
Uporabniški avatar
 pajo
Medicius napisal/-a:Kje se pa preveri trpežnost copat? A je za vsak model drugače specificirana, kot obvezen podatek proizvajalca ali je ta podatek rezultat uporabniških izkušenj?
Sicer pa je meni ta kilometrina pisana za dve leti tekanja. :-)

Zamenjaš takrat ko misliš, da res moraš. :D Eni pri 600 km, 1000 , 1500 drugi pa dokler ali ne razpadejo dobesedno na nogah ali pa jih kaj začne boleti. Kayano 15 - 2 leti sem tekel z njimi potem pa sem začel zapisovati kilometrino.. V nedeljo uradno čez 1000 km prej pa še :roll: bog si ga vedi koliko km. Še so dobre.Malo so še obiskale čevljarja, da so sedaj bolj lepe.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA