Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 gumpy
Danes trening teka na smučeh na Jezerskem :D
Jezerjani so res pridni in so lepo uredili proge. Čeprav je snega dokaj malo (20-30cm), so proge odlično urejene :clap:

Sicer je snežilo in je bilo na progah okoli 5cm novega suhega snega, vendar v spokojni samoti, v objemu gora ni lepšega kot tekati v naravi 8)

Odtekel sem 18km v eni uri in 20min.

Photo>Slika
Plavalni trening s trenerjem Plavalne akademije Kurent v Termah Ptuj.
V času 1 ure in 30 min okoli 3 km.
Joj, kaj vse sem delal kot solist narobe... :roll:
Dopoldan peš gazenje snega na relaciji Pečovnik - Grmada - Celjska koča - Tolsti vrh - Vipota - Pečovnik. Ponekod snega čez gamaše.
Skupaj 10,25 km, čas 2:38:28, okoli 800 višinskih m navzgor in toliko navzdol.
Lepa tura, počasi spoznavam CPP, enkrat bo treba celotno oddelat.
8)
Zvečer pa plavalni trening, 3 km različnih vaj.
:D
Nazadnje spremenil Miroslav, dne 01 Feb 2014, 09:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Zd.
Miroslav napisal/-a:Naše lokalne ceste so sam led, tako, da na tek niti ne pomislim.
:?

Jaz sem danes nekaj poskušala teči - dobrih 6 km sem se uspela obdržati na nogah - počasi tekla ali pa previdno hodila po ledu, odvisno od podlage. No, na domačem dvorišču pa je previdnost popustila in sem malo utrdila še zadnjične mišice ;) Zdaj razumem smučarje, ki padejo zadnja vrata pred ciljem...
 Zoks
Tudi jaz sem danes želel opravit en trening, ampak ceste v žledu in spolzke ni imelo nobenega smisla. Namesto tega malo treninga z utežmi in TRX, da ni bilo nervoze. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 gumpy
Zoks napisal/-a:Tudi jaz sem danes želel opravit en trening, ampak ceste v žledu in spolzke ni imelo nobenega smisla. Namesto tega malo treninga z utežmi in TRX, da ni bilo nervoze. :mrgreen:

Tudi pri meni je tretji dan prisilne pavze zaradi vremena :--(

Za po pločnikih niti pomisliti nočem, kako bi se lovil!
Za po gozdovih in hribih tečt pa še niso pogruntali trail running plavutk :roll:
V fitnesu tečt na tekalni stezi pa me nekako ne zrajca...sej štekate.. pa še baje je te dni ful gužva v fitnes centrih.

Morda pa mi ju3 uspe odtečt :D
 klas
Tole je vredno zapisa.
Odlaufal sem danes nekako dobro tretjino PST-ja. Začel v Šiški proti Kosezam. Vse je bilo v ledu. Not v gozdu Koseškega Boršta in Rožnika je pokalo kot na fronti, tja se res ne bi upal. Dokler so bila drevesa ob PST manjša in nenevarna,je ok, vmes so velika, pa tudi polomljena - tam sem iz varnosti tekel ob strani, po snegu oz. polju.
Do Brda je nekao šlo, vedno znova se je bilo potrebno prilagajati in iskati obvoze, če nisi hotel imeti nad glavo nevarnih vej in dreves. Ko vidiš obvoz, ja še zanimivo.

Na Viču se je začelo komplicirati, bil je potreben kar slalom varnosti, proti Murglam in Trnovemu, kjer so vrbe večje, pa je pravo upostošenje. Vse podrto. Postalo prenevarno. Drevesa so padala kot za stavo, bilo je kot na minskem polju. Umika levo desno na polje tu ni, saj je na eni strani Veliki Graben, na drugi pa ogreje od hiš.

PST je bila tukaj danes za trezne glave neprehodna izključno zaradni nevarnosti padajočih dreves in vej, zato sem pri pošti prešaltal na vzporedno cesto čez Murgle skoraj do Barjanske...naprej ne vem, kako gre in bom probal v torek, pa še takrat bom šel s čelado (se ne hecam) in nikakor ne čez Golovec...je zdaj zame enostavno prenevarno...

torej z zelo veliko štrikanja za t.im."čisto nebo" lahko rečem, da sem še varno tekel po PST, čeprav je ta čas brez obvozov to smrtno nevarno :shock: ja res!
...aja...o podlagi danes sploh nisem razmišljal, sem skoz gor gledal za "čisto nebo" :wink:
Uporabniški avatar
 gumpy
Tek na smučeh pred domačim pragom, kaj češ lepšega :D

Danes sem naredil špuro za klasiko po naših bližnjih travnikih. Sneg je ravno pravi za naredit lepo špuro. Tako sem na ''moji'' progi užival skoraj dve uri in v klasični tehniki odtekel dobrih 20km!

Superca :!:
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA