prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

mazi napisal/-a:Pazi, da ne boš kakšnega risa spotoma nabasou...

:D ja ti so sedaj, ko ni štroma, še bolj napadalni...

...pa za klope se tud preglej, zdaj ko padajo veje in cela drevesa, mimgrede kakega faseš :|
Hmmm sem šel včeraj mal na sprehod mimo našega gozda in je kr orng "scary" tako, da se ni nč za hecat in izzvivat...potem pa še štroma ni po celi vasi...mesto duhov :(

Jutri K-Rožnik vsaj zame pod :?: ...smo na vezi...no vsaj za dopoldne to velja :D srečno! :wink:
Ni se za hecat. V Tivoliju in zlasti ob Večni poti je slika žalostna in strašna. V Jakopičevem drevoredu se je dva metra od mene podrla velika veja - na srečo se pokanje sliši, tako da takrat ne greš ravno pod to drevo. Kaj dlje na območje gozda si nisem upala, verjetno so nekatere poti neprehodne, ker so se nanje podrla drevesa, se pa ves čas sliši pokanje. Moram pa pohvaliti gozdarje: na najbolj obljuden delih se že vidi, da so bili na delu.
Predlagam alternativno varianto k-Rožnika, ki ne bi šla skozi gozd, ali eventuelno pravi k-Rožnik s čeladami. :D
Jutri se ni za hecat. Včeraj je bil PST razen drevesa pri 1. vodni postaji na LJ maratonu prehoden. Danes je slika povsem drugačna. Ogromno podrtega. Tam kjer včeraj ni bilo še nič. Gozd še naprej zelo joka po domače povedano. Podira se še vedno na polno. Šel sem samo do Grbe in nazaj pa sem imel kaj videti in slišati. Tako, da dragi moji tekači če že sama pot - teren ni sporen je to, da ne morejo gozdarji vsega pospraviti v tako kratkem času pa še podrlo se ni do konca. Modrost prihaja z leti mar ne?
Nazadnje spremenil pajo, dne 03 Feb 2014, 16:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Res ni kaj...najprej zdravje potem pa... :wink:

Tako, da v kolikor se strinjate, pa dajmo tale naš K-Rožnik prestaviti za en teden, ko se bodo stvari po vsej verjetnosti že "normalizirale"... :wink: ...saj ga bomo itak "not p'rnesl"... :D :D

Ker, da bi pa kdo s kakšno vejo na glavi okoli hodil, to pa tudi ne... :? :lol: :lol:
AVI napisal/-a:Res ni kaj...najprej zdravje potem pa... :wink:

Tako, da v kolikor se strinjate, pa dajmo tale naš K-Rožnik prestaviti za en teden, ko se bodo stvari po vsej verjetnosti že "normalizirale"... :wink: ...saj ga bomo itak "not p'rnesl"... :D :D

Ker, da bi pa kdo s kakšno vejo na glavi okoli hodil, to pa tudi ne... :? :lol: :lol:

:laola Pametno.
  • 1
  • 408
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA