prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Res je kar dobro "razmetalo" hlodovino vse povsod...pot ki vodi ob Večni poti (cesti) je (kolikor je bilo videti z avta) še vedno neprehodna... kakšne pa so druge poti po Rožniku pa ne vem...tako, da če ima kdo kakšno informacijo...se pa bojim, da je bolj "bogo" vse skupaj... ;)

Verjetno bi bilo najbolje, da tudi jutrišnji K-Rožnik enkrat v "lepših" časih nadomeščamo... :?: :!: :?:
nana napisal/-a:
muc napisal/-a:...zato se strinjam, da jutranje kroženje nadoknadimo čim bo to možno...

Jutrišnje? :--
V vsakem primeru ste pridni :clap: Jaz grem pa sama sebi na živce, ker sem tako lena :oops:

Saj če imaš virozo zraven, se da še nekako preživet :roll: .
Predlagam par opcij:

- možen je tek po običajni PST trasi, pri bajerju čez par ovir do glavne ceste (ne po običajni poti mimo gostilne) in potem po cesti do skakalnic in nazaj po isti trasi (do ovinkov pri skakalnicah je očiščeno, naprej je oviratlon, kjer je potrebna motorka)
- možen je tek na Rožnik, po cesti do gostilne in do tiste stare hiške na grebenu. Nazaj po isti poti. Tudi ta je očiščena.
- tretja opcija je nadaljevanje prve - ampak pri bajerju mimo naselja na cesto Pod hribom in potem po cesti proti Tivoliju in potem naokrog po Večni poti nazaj do ZOO.
- četrta opcija je standarden začetek, tek do Viča in potem poljubno po PST do Mosteca in nazaj

V vsakem primeru pa malo previdnosti ne bo odveč + že v mraku obvezna lučka - ker je polno vej po tleh, pa tudi v višini glave se najde kakšna rogovila.

Mene žal ne bo, ampak toliko v pomoč.
nana napisal/-a:
Loni napisal/-a:
nana napisal/-a:V vsakem primeru ste pridni :clap: Jaz grem pa sama sebi na živce, ker sem tako lena :oops:

Saj če imaš virozo zraven, se da še nekako preživet :roll: .

Potem imaš alibi :D

100% drži že dober teden. :evil:
muc napisal/-a:
pajo napisal/-a:No lahko bi dal sem saj bi bilo prav. Loj kaj češ.
viewtopic.php?p=320942&sid=b07aaaa816b53c73fdf882770e7af717#p320942

Ufff tole pa res izgleda prov žalostno! :(
Kr neki časa bo trajalo, da se bo tole vsaj za silo poštimalo...

V živo je še bolj žalostno.
Ko je bil še žled, sem še fotografirala, ker je bilo kljub uničenju videti nekako "lepo", zdaj pa ... :(
martin.c napisal/-a:evo, freš novice iz tadolge klasike. Proga ni neprehodna, vendar je kar hmmm trekersko dinamična :twisted:, predvsem štiklc od mosteca do vodnega zajetja . V primeru dežja al hude vlage je pa bolj zdravo it na :drink kot na rožnik

Glavno, da je prehodna. Bomo pa tekli, da ne bomo hodili. :D Ja od mojega doma se lepo slišijo žage na Rožniku. Pridno delajo. :laola
  • 1
  • 409
  • 410
  • 411
  • 412
  • 413
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA