prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Zaradi izrednih razmer smo danes našo stardarno progo malo spremenili in nekaj skrajšali. Kljub slabim razmeram se nas je zbralo 12+2 v korist moškega dela in tako smo se borili:......Tinkara, Barbi, Bojan C., Bojan G., Klemen J., Klemen H., Tomaž, Darko, Herman, Fricko, Medo, Beli po dolgem času in moja malenkost......se vidmo....
Družba zaradi službenih obveznosti bom danes mankal. Dopoldan sem šel na ogled proge, ki pa še vedno ni prehodna, predlagam da tečete skozi Mekinje in nato po stari trasi na Kregarjevo in nazaj....fajn se mejte ...se vidmo...
Na malo drugačni trasi nas je garalo ali uživalo kakor za koga ha, ha,ha: 13 komadov švica potrebnih. Pravokacij skoraj ni bilo, samo Darko brzina je odšprintal Medota, kot Svedesen Forkata na biatlonu. Proga je bila dolga 12,7 km katero smo pretekli v 58:10 minutah....se vidmo....
Zaradi še vedno neprehodne poti prek cotmanovega klanca bomo jutri tekli po prejšnji zimski trasi in sicer najprej za bistrico skozi Godič, Stranje, Stahovica, Kregarjevo, Bistričico in nazaj, dobrih 12 km.......se vidmo.
Res je ob start še vedno ob 16 uri. Zbralo se nas je 14 komadov. Tekli smo v treh skupinah in mislim da tudi vsaka skupina po malo drugačni trasi, ampak tu nekje eni so izmerili 11,7 km ene pa 12,5km. Hitrejša skupina je prišla v cilj v času cca 54 minut. Pravokatorji so štartali zelo hitro in zato odtekli malo dalšo različico, ostali smo na jih pa presenetili, ker smo jo ucvrli po bližnici. V cilju je spet rastural Darko brzina....se vidmo.
Zbral se nas je 13 in vsak po svoji moči ali trenutni formi pretekli progo in na koncu zaradi zoprnega vetra hitro popihali vsak v svoj konc...seveda proti domu. Po malem so pravocirali: Medo, Fricko, Tomaž, Darko in jaz, ampak 2km pred koncem je potegnil Fricko uspel ga je ujeti le Medo. Jaz, Darko in Roberto smo pa le žalostno cepljali za njima. Dokaj hitro je za nami pritekel še Roman za ostale pa nevem, kot sem že zgoraj omenil smo jo hitro potegnili proti domu.....se vidmo v soboto na zadnem teku zimske lige sv. Primož.
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 63

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA