Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:Imaš družbo. Samo bova drugam pičila. Lahko se dobiva-mo pred Zoo-jem potem pa mimo cvetličarne do Agrotehnike pa potem po PSt-ju nazaj do Koseškega bajerja in nazaj do živalca. Čista ravnina brez dreves... Bo šlo? :laola Šala mala za lenči,Mojculjo...

Hm, a bi potem veljalo v torek ob 17.30 pri ZOO ju? Pajo, koliko km pa je to? A lučke moramo imeti? No, pa je dogovor tukaj, ni izgovora :wink:
Uporabniški avatar
 pajo
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:Imaš družbo. Samo bova drugam pičila. Lahko se dobiva-mo pred Zoo-jem potem pa mimo cvetličarne do Agrotehnike pa potem po PSt-ju nazaj do Koseškega bajerja in nazaj do živalca. Čista ravnina brez dreves... Bo šlo? :laola Šala mala za lenči,Mojculjo...

Hm, a bi potem veljalo v torek ob 17.30 pri ZOO ju? Pajo, koliko km pa je to? A lučke moramo imeti? No, pa je dogovor tukaj, ni izgovora :wink:

Ura velja, lučke lahko, km ... nekaj malega nič kej preveč. Ala Rožnik.
Uporabniški avatar
 lenči
Danes sem v družbi Katje in Indya častno zastopala polžjo sekcijo. Me ne bi ven vrgli :D :-- . Je pa bilo prijetnih 6 km. Zato za torek že vnaprej opozarjam, da se bom sicer trudila, da pa ne gre hitro. Sem pa pripravljena zvesto poslušati klepetanje mojih sotekačev, da jim bo hitreje čas minil :oops: :--
Polžki, pridno migajte :laola
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:

Šala mala :?: :-- ...po polžje pa mogoče res :roll: ...edin časovno ne vem, če bo šlo skozi :mrgreen: , upam da ja in da se vidimo, bi bil že čas :wink:
Uporabniški avatar
 manuela93
Dober dan :)

No prvo vsem en lep pozdrav, sem nova na tem forumu in spadam med vas :D med polžjo sekcijo :D
no da se malo predstavim, sem manuela stara sem 20 let, tečem zdaj ene slabe štiri mesece, tečem pa nekej 7 km s tempom 7.0 -6.30/km, tečem pa pri štajerskih prijateljih teka v mariboru, bi pa me zelo veselilo če je katera začetnica nekje z okolice Lenarta v sl.goricah, da bi skupaj tekle, ker moj fant je prehiter za mene :roll: ... pa še to, gre katera v radence na 10.ko? jaz bi rada šla, ne bi pa rada zadnja bila :lol:
hvala vam za odgovore

lep pozdrav vsem :) :)
Uporabniški avatar
 pajo
manuela93 napisal/-a:Dober dan :)

No prvo vsem en lep pozdrav, sem nova na tem forumu in spadam med vas :D med polžjo sekcijo :D
no da se malo predstavim, sem manuela stara sem 20 let, tečem zdaj ene slabe štiri mesece, tečem pa nekej 7 km s tempom 7.0 -6.30/km, tečem pa pri štajerskih prijateljih teka v mariboru, bi pa me zelo veselilo če je katera začetnica nekje z okolice Lenarta v sl.goricah, da bi skupaj tekle, ker moj fant je prehiter za mene :roll: ... pa še to, gre katera v radence na 10.ko? jaz bi rada šla, ne bi pa rada zadnja bila :lol:
hvala vam za odgovore

lep pozdrav vsem :) :)

Ne vem če te bi sprejeli v našo sekcijo. :lol: Prehitro jo šibaš za nas. Mi smo res, da se reče... polži. Zadnja v Radencih? :mrgreen: Cenim tvojo dobro voljo. Bolj boš tekla več jo boš imela. Namreč volje in kondicije. Pamet ti ne bi solil. Ti pa polagam na srce, da malo prebereš starejše zapise, da ne boš šla preveč po naši poti. Ker ni bila vedno najbolj pravilna. Zato TI delaj, da bo brez poškodb, da bo tek en sam užitek in veselje. Če se boš preveč obremenjevala z uro in časom pa kako ta dober šiba in podobnimi zadevami boš izgubila rdečo nit teka. Ta pa je sprostitev,uživanje na frišnem luftu,naravi in dobri družbi. Pucanje glave in možganov ter polnenje baterij za vse kar nas čaka v času, ki nam prihaja nasproti. Lepo teci, uživaj in še se ka javi ter kaj napišij. Dobrodošla. :laola
Uporabniški avatar
 manuela93
če pa sem brala da laufate eni po 15 km itd.. pa se mi zdi da sem še jaz nekje na dnu :oops: proti vam... zanima me tudi koliko krat na teden hodite laufat? jaz nekej 2× tedensko. No tisti, ki greste letos na 10.ko v radencih, se mi lahko javite :) no nisem še čist sigurna, malo imam še vseeno pomisleke glede 10.ke, kaj če mogoče ne bom zmogla... No kakor koli, veliko uspeha vsem in veliko prelaufanih km :)
Uporabniški avatar
 Ananda
Dobrodosla, manuela. Kar se tvojih skrbi tice, ti bom rekla tole: vsak je enkrat (ali veckrat) zacenjal s tekom. Za Radence pa ne skrbi, so se tako dalec, da te utegne do takrat ze polovicka zamikat, ce bos dosledna. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Manuela, dobrodošla :clap: :clap: . Tudi počasi boš prišla do svojega cilja...cilja, ki se bo spreminjal s časom in tudi tebi bo 15 km mala malca. Četudi je najpomembneje, da migamo in je vsak kilometer dovolj za dušo in telo.
Tempo je čisto primeren za našo sekcijo, razdalja je že zelo lepa, le vztrajati moraš še naprej :laola . Do Radencev boš lepo natrenirala še 10ko, le lepo počasi naprej. In cilj je itak tvoj, dvoma ne sme biti :D
Upam, da najdeš družbo, ker je včasih res lažje. Razen, če si ne želiš konkretnega pogovora sama s sabo :twisted: :evil: :wink: .
In seveda, javljaj se kako ti gre, da ti lahko pošljemo še kakšno dodatno kilo spodbude :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Aha, še tole moram poročati, da sem v torek preživela skupen tek s Pajotom :-- . Je bil res prijazen in je moj tempo pridno upošteval. Simona je tako lahko vsak slišala moje odgovore na vprašanja, ker drugače bi preveč sopihala, pa še do konca ne bi šlo. je to bil K-Rožnik s štartom na istem mestu, trasa je bila pa prosto po "Pajotu" :wink: . Je bilo luštno in ker sta obljubila, da se bosta s tempom prilagajal, pridem še :clap:
Uporabniški avatar
 pajo
Ker se mi v torek spet obeta družba a ne lenči torej... Klasična proga čez Rožnik ni še spucana. Torej smer Grba - Agrotehnika - Murgle in ko ura pokaže 5 - 6 km počasi obrnemo. To je edina proga, da ravno ne tečemo po cesti če ni treba.
Uporabniški avatar
 pajo
krsimona napisal/-a:Prov lušn je blo.Če v službi ne bo kakega izobraževanja, se vama v torek spet pridružim. :laola

Mogoče še kako polžiko dobimo.Upam.
Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
krsimona napisal/-a:Prov lušn je blo.Če v službi ne bo kakega izobraževanja, se vama v torek spet pridružim. :laola

Mogoče še kako polžiko dobimo.Upam.

Jeeee, več nas bo, bolj bo luštno :laola ...in proga je prav prijetna za tek, tudi lučke nisem potrebovala prejšnjič, tako da ....komaj čakam :D
  • 1
  • 352
  • 353
  • 354
  • 355
  • 356
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA