Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vrtnica23
jac napisal/-a:Tezave s hribolazcem so posledica tega ker ni bilo elektrike in sistem ne deluje...
Se potem še računa na to, da se bo vzpone štelo prek Hribolazca ali se bo uporabljalo knjigo? Ker računam na to da pridem, ampak se ne bi po nepotrebnem naročala na Hribolazca.
Lp
Uporabniški avatar
 s:k
Kot je jac napisal. V sredo popoldan preverimo zadnje stanje in v četrtek bodo objavljene vse nadaljne informacije. Družba bo zagotovo dobra!
Uporabniški avatar
 jac
Dule napisal/-a:Verjetno pridem: če bo vreme, če bo zvezek za vpisat, če bo družba... :D

Vse bo ;)
Zvezek bo.... Najbl zihr.... Je pa tudi elektrika od danes v Cerknici, tako da bo tudi Hribolazec spet zastartal....
Uporabniški avatar
Od včeraj popoldan je očiščena ena izmed poti (ne tista najkrajša, ki je bila mišljena za ta dogodek, tista je še vedno neprehodna) iz Cerknice na Slivnico.
Vendar je kljub temu 8 ur Slivnice vseeno prestavljeno na 22.2.2014, ko bodo razmere verjetno malo bolj ugodne in prijazne. Tudi ta datum bomo dokončno potrdili dva dni prej, ker narava nam letos res piše čudne zgodbe.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Uh, škoda ... te že more bit tako ...
Pa drug teden :-)
Uporabniški avatar
 andrejl
s:k napisal/-a:Od včeraj popoldan je očiščena ena izmed poti (ne tista najkrajša, ki je bila mišljena za ta dogodek, tista je še vedno neprehodna) iz Cerknice na Slivnico.

Katera pot pa je očiščena? Tista markirana s Cerknice?
 TONEK
Pri današnjem ogledu trase (tu nisem bil še nikoli) sem 100m po štartu že lutal po čarovniškem hribu. Namesto, da bi zavil levo, kakor kaže markacija, sem pičil naravnost in prelomastil dobršen del podrtije, preden sem prišel do ceste, ki pa tudi še ni očiščena. Po par 100metrih naletim na stezico in že sem na konju. Od tu naravnih ovir, razen snega res ni več, strmina je do koče ravno pravšnja, da se da celo pot preteči. Tik preden stopim na zaledenelo teraso pred vhodom v postojanko, zaslišim agregat, ki mi da slutit, da ¨hribolazec¨ ne deluje. Točno tako je tudi bilo. V času žleda ni deloval spodnji, sedaj pa ne deluje zgornji. Oskrbnik mi je sicer zatrdil, da je kljub delovanju agregata pod napetostjo in je najbrž pokvarjen.
Uporabniški avatar
Tonek, včeraj je bilo isto. Jaz pot poznam in tista najkrajša markirana je še vedno neprehodna, hribolazec na vrhu pa ne dela in glede na trenutno nihanje in preklapljanje elektrike je velika verjetnost, da bo še nekaj časa zelo mogoče nestabilno delovanje - bomo že kako drugače beležili vzpone (analogno).
Očiščena je pot, ki se najprej vzpenja po goloseku nad vodnim zajemom, nato pa zavije desno in se priključi markirani poti. Lahko objavim gpx, če koga zanima.
Uporabniški avatar
 andrejl
s:k napisal/-a:Očiščena je pot, ki se najprej vzpenja po goloseku nad vodnim zajemom, nato pa zavije desno in se priključi markirani poti. Lahko objavim gpx, če koga zanima.

Prosim...
Uporabniški avatar
 mirko1
ta preizkušnja me pa res mika, ampak, ne razumem, da sem edini, ki se spotaknem ob ceno čipa za enkratno izposojo. 6 eur. povprečje pri izposojnini čipov v sloveniji je 2 eura. bi pa bilo lepše videt, da bi bil razpis: prijavnina na tek 4 eur in izposoja čipa 2 eura :wink:
 TONEK
Mirko, tu je govora o ¨hribolazčevem¨ čipu, ki meri tudi Šmarno goro.(čez peske, korenine)
Uporabniški avatar
 jac
odločitev je padla, da se bodo rezultati vpisovali v zvezek in ne bomo uporabljali čipa od Hribolazca.
Je res nekoliko visoka cena, žal se drugače ni dalo dogovoriti.
Zvezek bo najbolj "ziher" v teh razmerah. ;)

Miro ni panike, ti kar pridi, je vse zastonj ...;) pa še kak piškot se bo našel.... ;)
glavno, da se družimo in izmenjamo kako tekaško izkušnjo...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA